Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Βάλτε παλαιωμένο ξύλο στο μπάνιο σας και δείτε το να μεταμορφώνεται


Τα παλαιωμένα ξύλα έχουν ιδιαίτερη γοητεία... 

 
 
 
 
 
 
 
Φέρνουν έναν αέρα από τα παλιά, χαρακτηρίζονται από την ομορφιά του χρόνου, είναι ρουστίκ και πολύ κομψά.

Το ξύλο με παλαιωμένη όψη είναι δημοφιλές εδώ και αρκετά χρόνια – από την δεκαετία του 80. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει ανακτήσει την αίγλη του και έχει γίνει μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές στη διακόσμηση των εσωτερικών χώρων. Στα μεγάλα του ατού είναι και το γεγονός ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε οποιοδήποτε παλιό έπιπλο και να το μετατρέψετε σε ένα κομψό και ιδιαίτερο κομμάτι.



Το παλαιωμένο ξύλο χαρακτηρίζεται από την ομορφιά του χρόνου.

Το παλαιωμένο ξύλο βρίσκει εφαρμογή και στα μπάνια και όχι άδικα: είναι πιο ζεστό από την πέτρα, το μάρμαρο και τον χαλαζία – υλικά που συνήθως χρησιμοποιούνται στο μπάνιο – και είναι βιώσιμο και ανθεκτικό. Επίσης κάνει μια απίστευτη αντίθεση όταν έρχεται σε συνδυασμό με υλικά όπως ο γρανίτης, το μάρμαρο, τα πλακάκια και το γυαλί. Το ιδανικό σημείο για να το τοποθετήσετε; Οι πάγκοι του μπάνιου σας.



Κάνει πολύ όμορφη αντίθεση με τα συνήθη υλικά του μπάνιου.

Καθώς είναι κατασκευασμένο από κομμάτια ξύλου που είναι κολλημένα μεταξύ τους, έχει τη δύναμη να χαρίσει στους πάγκους σας μια ζεστή και οργανική επιφάνεια που φέρνει ζεστασιά και ευγένεια στους χώρους. Σε αντίθεση με τα καινούργια ξύλα το παλαιωμένο ξύλο έχει μοναδική εμφάνιση και είναι σίγουρο πως θα κάνει το μπάνιο σας να ξεχωρίσει: θα του χαρίσει γοητεία και μια πινελιά παραδοσιακού στυλ.



Σε αντίθεση με τα καινούργια ξύλα το παλαιωμένο ξύλο έχει μοναδική εμφάνιση.

Και αν ανησυχείτε για την ανθεκτικότητά του στις δύσκολες συνθήκες υγρασίας του μπάνιου αξίζει να σκεφτείτε το εξής: τα παλαιωμένα ξύλα είναι παλαιωμένα λόγω της μεγάλης έκθεσής τους στις καιρικές συνθήκες. Αυτό σημαίνει πως έχουν ήδη περάσει τη διαδικασία της συστολής και της διαστολής μέσα από τις διάφορες αυξομειώσεις σε υγρασία. Αυτή η έκθεση επιτρέπει στα συγκεκριμένα ξύλα να πάρουν την τελική τους μορφή η οποία είναι ανθεκτική, δυνατή και αρκετά σταθερή για να αντέξει τα πάνω και τα κάτω της ζωής τους μπάνιου σας!