Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Μπορείτε να ανακουφιστείτε από την καταπόνηση των ματιών λόγω χρήσης ψηφιακών συσκευών; και πως; λύσεις από τα Οπτικά Ανδρεάδη


Τι είναι η καταπόνηση λόγω χρήσης ψηφιακών συσκευών?
Είναι μια σειρά από συμπτώματα που έρχονται σαν αποτέλεσμα συνεχούς χρήσης ενός ή περισσότερων ψηφιακών οθονών για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Αυτά...  
 
 
 
 
 
τα συμπτώματα περιλαμβάνουν φαγούρα, κουρασμένα μάτια και πόνο.

Τι το προκαλεί?
Οι ψηφιακές οθόνες σε ηλεκτρονικές συσκευές συχνά είναι κοντά στα μάτια μας και εκπέμπουν πολύ φως, εκ του οποίου μέρος είναι και το μπλε φως, το οποίο έχει πολύ μικρό και ταυτόχρονα πολύ ισχυρό μήκος κύματος.
Επιπρόσθετα, όταν οι χρήστες, ξοδεύουν πολύ ώρα κοιτώντας σε τέτοιες οθόνες, το ανοιγόκλεισμα συχνά είναι μειωμένο. Αυτό εμποδίζει το δάκρυ να εξαπλωθεί ομοιόμορφα πάνω στο μάτι, πράγμα που σημαίνει ότι η δακρυϊκή μεμβράνη είναι λεπτή και ασταθής.
Αυτό συχνά επιδεινώνεται με την μεγάλη παραμονή σε κλειστούς χώρους (γραφεία) όπου ο αέρας είναι πολύ ξηρός, πράγμα που επιδεινώνει τα συμπτώματα της ξηροφθαλμίας.

Υπάρχει τρόπος να ανακουφιστούν τα συμπτώματα?
Ναι τα συμπτώματα μπορούν να ανακουφιστούν. Αυτό συμπεριλαμβάνει την χρήση συγκεκριμένων προϊόντων με υαλουρονικό οξύ που βοηθάει στην αίσθηση της ανακούφισης και αποκαθιστά την ισορροπία της δακρυϊκής μεμβράνης.

Acuaiss Ultra Moisturizing Drops 
 
 

Αυτές οι σταγόνες χωρίς συντηρητικά είναι ένα τεχνητό δάκρυ που περιέχει ένα βιομόριο από πολύ υψηλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ. Έχει αποδειχτεί πως είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές σε ξηρά περιβάλλοντα. Οι σταγόνες Acuaiss Ultra Moisturizing απλώνονται εύκολα στην επιφάνεια του ματιού και αναπληρώνουν άμεσα το δάκρυ.
Η βολική φόρμα των δόσεων που είναι σε μπουκάλι με σύστημα OSD μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε (ακόμα και σε τσέπη παντελονιού), επιτρέποντας το, να χρησιμοποιηθεί στην διάρκεια της ημέρας.

Acuaiss Eye Bath
 
 
 

Αποτελείται από αλατούχο διάλυμα με υαλουρονικό οξύ. Το μάτι παρέχει άμεση ανακούφιση και φρεσκάδα για τα κουρασμένα μάτια που αισθάνονται ένταση έπειτα από πολύωρη ενασχόληση μπροστά από ψηφιακές οθόνες. Το Εye Βath προτείνετε για την αρχή και το τέλος της ημέρας ως συμπληρωματική θεραπεία, καθώς και τεχνητά δάκρυα.

 
 
Acuaiss Roll-on

Ένα αναζωογονητικό τζελ που περιέχει υαλουρονικό οξύ και dexpanthenol που ενυδατώνει και αποκαθιστά το δέρμα στα βλέφαρα. Εφαρμόζεται με ένα απαλό μασάζ γύρω από το μάτι ενεργοποιώντας το βιομόριο χάρη στην μεταλλική κυλιστή μπάλα. Ιδανικό για να ανακουφίζει την ένταση των βλεφάρων έπειτα από πολλές κουρασμένων ματιών μπροστά από υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο. Επίσης κάνει τα τεταμένα, ξηρά και κουρασμένα βλέφαρα να είναι απαλά και πιο ελαστικά έπειτα από έκθεση σε υπερβολική ζέστη ή air conditioning.

πηγή https://lenshop.grhttps://lenshop.gr/post/177- mporeite-na-anakoyfisteite- apo-tin-kataponisi-ton