Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΝΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ

 
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε την Κατερίνη σήμερα τα χαράματα στην φονική πυρκαγιά που ξέσπασε περίπου στις 5 η ώρα στην πενταώροφη πολυκατοικία της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 76 απέναντι από το πάρκο, με τραγικό απολογισμό να χάσουν την ζωή τους δύο αδέρφια και η κόρη τού ενός, η οποία διέμενε με τον πατέρα της στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας.
Η...  






πυρκαγιά προκλήθηκε στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου που βρίσκεται στην πίσω πλευρά της πολυκατοικίας όπου διέμενε ο 78χρονος Περικλής Χατζηγιάννης, ο οποίος ανασύρθηκε απανθρακωμένος μέσα από το διαμέρισμά του, όπου υπήρχαν πολλά εύφλεκτα υλικά. Από τις αναθυμιάσεις του καπνού που προήλθαν από τον πρώτο όροφο κατέληξαν και ο 81χρονος αδερφός του 78χρονου με την 43χρονη κόρη του, οι οποίοι διέμεναν στον δεύτερο όροφο.

Τα τραγικά θύματα της φονικής πυρκαγιάς είναι ο 78χρονος Περικλής Χατζηγιάννης, ο 81χρονος Γιώργος Χατζηγιάννης και η 43χρονη κόρη του, η Δήμητρα Χατζηγιάννη.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως διασώστες με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και κατάφεραν να απομακρύνουν με ασφάλεια οχτώ ενοίκους, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία.