Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Κυπέλλο Ελλάδας: Πρεμιέρα στην φάση των 16 για τον ΠΑΟΚ



Εβδομάδα Κυπέλλου η τρέχουσα στην Ελλάδα και ο ΠΑΟΚ κάνει σήμερα… ποδαρικό.

Οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στους «8» στα Τρίκαλα (19:30, Cosmote Sport 1), όπου αντιμετωπίζουν την ομώνυμη τοπική ομάδα.

Οι... 

Θεσσαλονικείς θέλουν να ξεμπερδέψουν από σήμερα με την υπόθεση «πρόκριση», ώστε το νέο έτος να έχουν έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο στην παράλληλη μάχη που θα δώσουν για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο Λουτσέσκου αναμένεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Έτσι, ο Ρέι θα υπερασπιστεί αντί του Πασχαλάκη την εστία της ομάδας, ενώ μπροστά του θα είναι (από δεξιά προς αριστερά) οι Μάτος, Κρέσπο, Μαλεζάς και Δεληγιαννίδης.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Σάχοφ και Μαουρίσιο, με τον Μπίσεσβαρ να αναλαμβάνει έναν πιο ελεύθερο ρόλο. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Λημνιός και Πέλκας, ενώ στην κορυφή επανέρχεται ο Πρίγιοβιτς αντί του Κουλούρη.

Από την πλευρά τους, τα Τρίκαλα δεν τα πηγαίνουν όσο καλά θα ήθελαν στη Football League, καθώς βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, και στη φάση των ομίλων απέδειξαν ότι διαθέτουν ένα αξιόμαχο σύνολο, καταφέρνοντας να μη χάσουν από Ατρόμητο και Κέρκυρα και έτσι να βρεθούν στους «16».

Σήμερα, πρώτος στόχος της θεσσαλικής ομάδας είναι να διαφυλάξει τα μετόπισθεν και από και και πέρα να δώσουν τη μάχη για ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

Αύριο διεξάγονται άλλες τρεις αναμετρήσεις για το Κύπελλο και την Πέμπτη οι τελευταίες τέσσερις για τη φάση των «16».

etypos