Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ JUDO ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 21/10/2017 στο φιλόξενο κλειστό γήπεδο Basket του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου στην Κυψέλη οι αγώνες Judo των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων
Ασφαλείας με θριαμβεύτρια την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η... 

 
 
 
 
ομάδα Judo της ΕΛ.ΑΣ. απέδειξε για άλλη μια φορά ότι οι Έλληνες Αστυνομικοί επιδίδονται με επιτυχία στα δυναμικά αγωνίσματα.
Πρωταθλητής στα 81 κιλά αναδείχθηκε ο Αστυφύλακας Παπαδόπουλος Γιώργος, ενώ στην ίδια κατηγορία βάρους 3ος ήταν ο Αστυφύλακας Γκαβός Γρηγόρης.

Στα 100 κιλά πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Αστυφύλακας Χρήστος Ηλιάδης που στον
τελικό υπερίσχυσε του Δόκιμου Αστυφύλακα Γαλάνη Σπύρου που ήταν 2ος
Στα 73 κιλά πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Δημητρακόπουλος Μιχάλης του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ στην ίδια κατηγορία βάρους 2ος ήταν ο Υπαστυνόμος Α΄ Ζαρμακούπης Αθανάσιος και 3ος ο Αρχιφύλακας Πασχαλίδης Παναγιώτης.
Στα 90 κιλά πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Μιχάλης Παυλής του Πυροσβεστικού Σώματος με 2ο
τον Αστυνόμο Α΄ Ζήση Βασίλη.

Στην βαριά κατηγορία των + 100 κιλών πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Πέτρος Παπουρτζής του Λιμενικού Σώματος με 2ο τον Ειδικό Φρουρό Συρμανίτσα Σωτήρη και 3ο τον Αρχιφύλακα Καραμαγκιόλη Βαγγέλη.

Στην Γενική Βαθμολογία πρώτη ήταν η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, δεύτερη του Πυροσβεστικού Σώματος, Τρίτη του Λιμενικού Σώματος, τέταρτη του Πολεμικού Ναυτικού και Πέμπτη της πολεμικής Αεροπορίας.

Προπονητής της ομάδας Judo της ΕΛ.ΑΣ. ήταν ο παλιός πρωταθλητής Υπαστυνόμος Β΄ Πετράκης Γιώργος και αρχηγός της ομάδας ο πρωταθλητής ακοντιστήςΥπαστυνόμος Β΄ Ήλτσιος Γιώργος.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν έπαθλα στους νικητές, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου κος Σφακιανάκης Στέλιος πρώην Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ, ο εκπρόσωπος του ΓΕΣ Υποστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, διοικητής της Σχολής Ευελπίδων, ο διευθυντής του ΑΣΑΕΔ Πλοίαρχος Αδριόπουλος Σπύρος που κατέχει ακόμα το Πανελλήνιο ρεκόρ του Μαραθωνίου δρόμου,οι εκπρόσωποι του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ Αστυνομικός Διευθυντής Καραπαππάς Ευάγγελος, υποδιοικητής της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και Αστυνομικός Διευθυντής Ιωαννίδης Απόστολος, ο Αστυνόμος Α΄ Δεσκουλίδης Ηρακλής Ολυμπιονίκης πάλης και διοικητής της ΥΦΑΑ, ο Υποπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος Ζαραβίνας Γιώργος Ολυμπιονίκης χειροσφαίρισης και ο Πυραγός Γιαννακόπουλος Στέλιος Πρωταθλητής Ευρώπης Ποδοσφαίρου.

http://pasapolice.blogspot.gr