Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ


Παράλληλα με τους ετήσιους διασυλλογικούς αγώνες ιστιοπλοΐας «ΚΥΠΕΛΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 2017» που διοργάνωσε ο Ν.Ο.ΚΑΤ. 7-8/10 στην Παραλία, ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κώστας Καρυώτης, οργάνωσε συνάντηση ...




των Βουλευτών της Πιερίας με Προέδρους Ναυτικών Ομίλων από την Περιφέρεια Βορείου Ελλάδας, και διοικητικούς παράγοντες της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας, με θέμα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλα τα ναυταθλητικά σωματεία και χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Μετά τη γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και προσπάθεια χάραξης κοινής στρατηγικής, διαπιστώθηκε η ανάγκη ενημέρωσης των φορέων της Πολιτείας πρώτα σε τοπικό επίπεδο ο κάθε σύλλογος, και ακολούθως σε συνεργασία με τις Ελληνική Κωπηλατική (ΕΚΟΦΝΣ) και Ιστιοπλοϊκή (ΕΙΟ) Ομοσπονδίες, στην κεντρική διοίκηση.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Ν.Ο.ΚΑΤ. πήραν μέρος οι Βουλευτές Πιερίας Τζαμακλής και Καστόρης, εκπρόσωποι των Βουλευτών Σκούφα και Κουκοδήμου, από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ο Αντιπρόεδρος Α.Πατητάρος, οι Έφοροι Β. Ελλάδας Χατζηκωνσταντίνου, και Θεσσαλονίκης Δημητράκος, ο Πρόεδρος Επιτροπής Ανοιχτής Θαλ. της ΕΙΟ Τσαλίκης, καθώς και Πρόεδροι και παράγοντες 10 συλλόγων της Βορείου Ελλάδας και από τον οικοδεσπότη Ν.Ο.Κατερίνης ο Πρόεδρος Κ. Καρυώτης και ο Αντιπρόεδρος Κ.Σακκάς.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ.