Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Κάτι τρέχει με την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια


Οι φωτογραφίες τους να περπατούν χεράκι χεράκι στα παραδόξως έρημα σοκάκια της Πάτμου τάραξαν τα... λιμνάζοντα νερά της showbiz, λίγο πριν από τον Δεκαπενταύγουστο, και έχουν γίνει ήδη το νούμερο ένα θέμα συζήτησης, τόσο εντός όσο και εκτός του νησιού της Αποκάλυψης!

Η... 

παρουσιάστρια και ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός κάνουν μαζί διακοπές και ο φωτογραφικός φακός, αλλά και οι μαρτυρίες των ντόπιων, που τους έχουν δει να κάνουν τις βουτιές τους στα νερά του Αιγαίου, να τρώνε σε παραδοσιακά μεζεδοπωλεία και να απολαμβάνουν τα ποτά τους στα στέκια της Χώρας, αποτελούν... αδιάψευστους μάρτυρες.

Η Πάτμος είναι από τους αγαπημένους προορισμούς της Τζένης και δεν περνά καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια που να μην την επισκέπτεται, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι πρόκειται για το μέρος στο οποίο θέλει να γεράσει.

Ειδυλλιακές στιγμές

Κάτι μας λέει ότι το εν λόγω πανέμορφο σημείο του νότιου Αιγαίου θα γίνει αγαπημένος προορισμός και για τον πολιτικό, καθώς τις τελευταίες ημέρες μοιράζεται ειδυλλιακές στιγμές με τη 47χρονη παρουσιάστρια, χωρίς να αγχώνεται για τα αδιάκριτα βλέμματα. «Δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα για την προσωπική ζωή μου στο διαδίκτυο. Πάντα ήμουν εκτεθειμένος στα επαγγελματικά μου, έτσι θέλω να προστατεύω την προσωπική ζωή μου. Δεν το κρύβω, αλλά και δεν το προκαλώ» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο 43χρονος γοητευτικός πολιτικός. Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών γνωστών και η καλή χημεία ανάμεσά τους ήταν εμφανής και στην τηλεοπτική συνάντησή τους, όταν τον περασμένο Οκτώβριο ο Βασίλης Κικίλιας είχε πάει καλεσμένος στο «Jenny Jenny», στην εκπομπή που παρουσίαζε η Τζένη Μπαλατσινού στον ΑΝΤ1. Τότε, η όμορφη Τζένη, διαβάζοντας το -ομολογουμένως εντυπωσιακά πλούσιο- βιογραφικό του καλεσμένου της, είχε πει χαρακτηριστικά: «Επειδή είμαι μάνα, είσαι ο ιδανικός γαμπρός για την κόρη!» Ομως, η μοίρα είχε άλλα σχέδια για τους δυο τους. Η 47χρονη παρουσιάστρια, περίπου έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον νεαρό επιχειρηματία Ανδρέα Παππά, αλλά και ο 43χρονος πολιτικός, που περίπου την ίδια περίοδο έβαζε τέλος στον δεσμό του με τη φοιτήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιά ονόματι Ιλεάνα, φαίνεται ότι ζουν -άγνωστο από πότε- ένα όμορφο ειδύλλιο, που ο χρόνος θα δείξει πού θα τους οδηγήσει.






 
Espressonews.gr