Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Oι Kύπριες χαντμπολίστριες... δεν κρυώνουν στην Ελλάδα & τραγουδούν στη βροχή! (viral) Beach Handball Tournament


Toυ Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
 
Ε, κουμπάρε...
Oι Κύπριες χαντμπολίστριες της ομάδας MegaBet Plus Ladiez, με έδρα τη Λάρνακα, όχι μόνο... δεν κρυώνουν στην Ελλάδα, αλλά το τραγουδούν κιόλας (Τρέμετε Locomondo...), σχεδόν on the air, με ενορχηστρωτή ... 

 
 
 
 
 
το Metrosport.gr και το δημοσιογραφικό «tempo maker» του Νίκου Κολίτση, στο Beach Handball viral "βίντεο της χρονιάς!"
Η καταρρακτώδης βροχή δεν πτόησε καθόλου τα κορίτσια από την Κύπρο, που κάθε άλλο παρά ήρθαν για «ηλιόλουστους» αγώνες δίπλα στη θάλασσα, με αποτέλεσμα, παράλληλα με την τρίτη θέση, που κατέκτησαν, νικώντας στο μικρό τελικό τα κορίτσια της ομάδας της Καστοριάς, να διεκδικούν, υπό βροχή, αναπάντεχα και συμμετοχή στην επόμενη Eurovision, με τις φωνητικές τους ικανότητες να εκτινάσσονται στα ύψη! Κύπριες είναι άλλωστε και το τραγούδι είναι η δεύτερη φύση τους. Διαφωνεί κανείς; Ακούστε και το encore με τα περίφημα "Ριάλια" και θα συμφωνήσετε σίγουρα!
Aξίζει να σημειωθεί ότι το 1st Olympus Beach Handball Tournament ή αλλιώς 18ο Πρωτάθλημα Beach Handball, Aνδρών & Γυναικών, διοργανώθηκε στην Ολυμπιακή Ακτή Κατερίνης, υπό την αιγίδα του Δήμου Κατερίνης και του συλλόγου Ορφέα Κατερίνης, στις εγκαταστάσεις του Hotel Giannoulis, με τη συμμετοχή ομάδων απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Το Πρωτάθλημα ήταν ενταγμένο στο ΕΒΤ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Handball και ολοκληρώθηκε μετ’ εμποδίων, εξαιτίας της βροχής και των ισχυρών ανέμων!
Σε εικόνα και ήχο επαγγελματικής ποιότητας.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com