Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΤΗΣ ΤΡΕΛΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: «ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ... ΚΥΡ ΣΤΕΦΑΝΕ!»


Η Ελλάδα βγήκε στις αγορές για πρώτη φορά μετά το 2014 και οι χρήστες του Twitter δεν έχασαν... 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
λεπτό! Από χθες, οπότε και έγινε γνωστή η επάνοδος της χώρας στις διεθνείς αγορές, έχουν επιδοθεί σε ένα άνευ προηγουμένου πάρτυ στα social media.
"Η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και επιβεβαιώνει την θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας, η οποία βαδίζει με σταθερά βήματα προς την οριστική έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια", αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου σε ενημέρωσή του μετά το κλείσιμο του βιβλίου των προσφορών.

Η κυβέρνηση ενημερώνει ακόμη πως "το ελληνικό Δημόσιο άντλησε το ποσό των 3 δισ. ευρώ, εκπληρώνοντας το στόχο του ελληνικού ομολόγου, θέτοντας στέρεες βάσεις για διαρκή και διατηρήσιμη πρόσβαση της χώρας στις αγορές χρήματος".

Ο Σόιμπλε επικροτεί, κρατώντας όμως και ένα... μαστίγιο και πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης βλέπουν "με καλό μάτι" την απόπειρα αυτή της ελληνικής κυβέρνησης.

Όλα αυτά, όμως, μικρή σημασία έχουν για τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι από χθες, Δευτέρα, 25.07.2017, έχουν πραγματικά ξεσαλώσει! Το hashtag #Βγηκαμε_στις_αγορες" έχει "καρφωθεί" στην πρώτη θέση των trends και γίνεται... το έλα να δεις!

Δείτε μερικές από τις χιλιάδες αναρτήσεις










http://www.newsit.gr