Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Αλβανός συγγραφέας βρίζει τους Κερκυραίους που έδιωξαν τα «παιδιά» που τραγουδούσαν τον ύμνο της μεγάλης Αλβανίας

 
Ο ελληνόφωνος Αλβανός εθνικιστής συγγραφέας Γκάζμεντ Καπλάνι (Gazmend Kapllani), που τόσο «υμνήθηκε» από τις παρέες των φιλελέδων εκσυγχρονιστών τα προηγούμενα χρόνια που τον φιλοξενούσαμε στη χώρα μας, με ανάρτησή του στο Facebook έσπευσε να υπερασπιστεί τους Αλβανούς μαθητές που επιδόθηκαν σε ακροδεξιό γλέντι κατά τη διάρκεια της πενθήμερης μαθητικής εκδρομής τους στην Κέρκυρα.

Θύελλα... 

αντιδράσεων ξεσήκωσε στην Κέρκυρα το «γλέντι» μαθητών από την Αλβανία, οι οποίοι τραγούδησαν εθνικιστικό τραγούδι για τη «Μεγάλη Αλβανία».

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το τραγούδι αναφέρεται στη «Μεγάλη Αλβανία», ενώ κατά τους στίχους η Κέρκυρα ανήκει στην Αλβανία.

Η συμπεριφορά τους αυτή έγινε αμέσως γνωστή στο νησί με αποτέλεσμα να τους διώξουν από το ξενοδοχείο, ενώ κανένα άλλο δεν δέχτηκε να τους φιλοξενήσει και έτσι γύρισαν πίσω στη χώρα τους.

Ο Αλβανός εθνικιστής, που πλέον ζει στην Αμερική, έγραψε στο Facebook:

να και μια είδηση απο την «Χώρα των Προκλήσεων» (ποτέ των προσκλήσεων). Ήταν και παιδιά απο την γεννέθλια πόλη μου, την Λούσνια.

Φυσικά, αν ήταν Βρετανοί τουρίστες που θα τους κατουρούσαν τα σκαλιά του ξενοδοχείου ή θα τους κούναγαν στα μούτρα τα γεννετικά τους όργανα δεν θα τολμούσαν ποτέ να τους διώξουν. Ο ραγιάς Βαλκάνιος ενοχλείται μόνο απο το τσακίρ κέφι του άλλου ραγιά Βαλκάνιου.

Σε κάθε περίπτωση, σε αυτούς που έδιωξαν τα παιδιά εύχομαι να δουν στον ύπνο τους αετους να τους κλέβουν το ιμαμ μπαιλαντί απο το στόμα…

Να σημειωθεί εδώ ότι αποκάλεσε τους Έλληνες «ραγιάδες», δηλαδή δούλους.