Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Αναζητούνται εθελοντές για να περάσουν δύο μήνες ξαπλωμένοι για 16.000 ευρώ


Ψάχνουν 24 άτομα ηλικίας 20-45 ετών

Αν είσαι νέος, αν είσαι υγιής, με φυσική κατάσταση που «φυσάει» και θέλεις να ρίξεις ύπνους τρικούβερτους και να πληρωθείς για αυτό 16.000 ευρώ, τότε μάλλον το Ινστιτούτο Διαστημικής, Ιατρικής και Φυσιολογίας στην... 
  

 
 
 
 
 
Τουλούζη έχει την κατάλληλη δουλειά για σένα.

Το ινστιτούτο αναζητά εθελοντές που θα περάσουν δύο μήνες ξαπλωμένοι προκειμένου να μελετηθούν τα αποτελέσματα της μικροβαρύτητας.

Συνολικά το πείραμα θα χρειαστεί 24 άτομα ηλικίας 20 με 45, κατά προτίμηση μη καπνιστές, (σ.σ άρα την χάσαμε την ευκαιρία πατριώτη), να είναι αθλητικοί χωρίς αλλεργίες με μάζα σώματος (σ.σ δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτό) μεταξύ 22 και 27 και αν ακόμα ενδιαφέρεσαι τότε μπες εδώ για την αίτηση.

Πριν την....«πέσουν» για δυο μήνες θα εξεταστούν για δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του πειράματος, «σκοπός της εν λόγω μελέτης είναι να αναπαράγει την έλλειψη βαρύτητας του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού».

Συμπλήρωσε δε, πως «κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων οι επιστήμονες θα κάνουν μία σειρά από δοκιμές και μετρήσεις στους εθελοντές. Η συγκεκριμένη διαδικασία θα διαρκέσει 60 ημέρες και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι εθελοντές θα πρέπει να παραμείνουν στο κρεβάτι, με την κεφαλή τους να κλίνει ελαφρώς προς τα κάτω για λιγότερο από 6 μοίρες».