Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Τα ρούχα που προτείνει η Vogue για το 2017 (φώτο)


Η Vogue δείχνει τον δρόμο στις στιλιστικές μας επιλογές για το 2017 και είναι διαφορετικές από αυτές που μπορεί να φαντάζεστε.
Οχι, δεν θα μιλήσουμε πάλι για βελούδο, μεταλλιζέ υφάσματα, βινύλ, bomber jackets και άλλες τάσεις που μπορεί να είδαμε την περσινή σεζόν και να ξαναδούμε το 2017. H... 
 

 
 
 
 
 
Vogue δίνει συμβουλές και προτείνει τάσεις βλέποντας πιο μακριά. Δεν σου ζητά να αγοράσεις εξεζητημένα κομμάτια για να κάνεις την διαφορά.

Θέλει κυρίως να δώσεις έμφαση και ένταση σε κομμάτια που ήδη μπορεί να έχεις.


Ας πούμε το σακάκι (blazer) θα είναι και πάλι hot κομμάτι την φετινή σεζόν. Αλλά για να κάνει την διαφορά θέλει πχ. Ρίγες ή να μην είναι τόσο στένο.
Αν θέλεις να φορέσεις ένα παντελόνι κομψό, μην το διαλέξεις pencil, φόρα το πιο φαρδύ και ας είναι ψηλόμεσο. Θες ένα χρώμα που θα ξεχωρίσει; Μην διαλέξεις μαύρο (και πάλι!), διάλεξε κίτρινο.

Αν προτιμάς leggings, κάνε την ανατροπή και φόρεσέ τα μέσα από φόρεμα! (ναι, από φόρεμα!).

1) Leggings κάτω από το φόρεμα

Τα leggings αναγεννιούνται και από το 2005 είχαμε να δούμε τόσο δυναμικό comeback. Φόρα τα με (εννοείται!) ψηλοτάκουνες γόβες και βέβαια για να κάνεις την διαφορά κάτω από φόρεμα.







2) Supersized your blazer! Αυτό είναι το σύνθημα που δίνει η Vogue! Δώσε έμφαση στο σακάκι σου! Eίναι ένα κομμάτι που δεν θα σε προδώσει.







3) Βάλε κίτρινο και μην το φοβάσαι! Ασε το κίτρινο να δώσει την λάμψη και φως στις καθημερινές σου εμφανίσεις! Εννοείται ότι δεν πρέπει να το φοβηθείς, θα κάνει τις καθημερινές σου εμφανίσεις να μην περνούν απαρατήρητες.





4) Το Floral αλλιώς! Συνδύασέ το με prints. Μην το φοβηθείς! Το floral του 2017 θέλει τόλμη και βέβαια πρέπει τα χρώματά του να είναι πολύ έντονα!





5) Παντελόνες: Παντελόνια ψηλόμεσα, σε πιο φαρδιά γραμμή! Παντελόνια που αναβαθμίζεις την εμφάνισή σου. Τα πολύ στενά, pencil παντελόνια κάνουν ένα διάλειμμα φέτος.







Πηγή: bovary.gr