Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Στο Δερβένι παρέταξαν τα τρακτέρ οι αγρότες - Τον Πολάκη θα επιχειρήσουν να συναντήσουν αύριο στην Κατερίνη


Στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας, στο ύψος του Δερβενίου,λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Θεσσαλονίκης, έφτασαν με τα τρακτέρ τους αγρότες από τις περιοχές Λητής, Δρυμού, Μελισσοχωρίου, Ασσήρου και Λαγκαδά.

Όπως είπε, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο... 

 
 
 
 
πρόεδρος του Συνεταιρισμού Μελισσοχωρίου, Θόδωρος Χατζητομάρης, προτεραιότητα για τους αγρότες είναι η παράταξη των τρακτέρ,στο συγκεκριμένο σημείο, θα ακολουθήσει η εκλογή συντονιστικών επιτροπών και στη συνέχεια θα γίνει γενική συνέλευση, στη διάρκεια της οποίας και θα καθοριστεί το πλάνο της δράσης τους.

Στο μεταξύ, τη μετάβασή τους στο γενικό νοσοκομείο Κατερίνης, κινούμενοι προς αυτό με δύο, τρία τρακτέρ, προγραμματίζουν για αύριο, μετά τις 14.00, αγρότες της περιοχής, που έχουν στήσει από το απόγευμα του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου το μπλόκο τους στην αερογέφυρα.

Όπως επισήμανε, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κατερίνης, Γιώργος Χαρισόπουλος: «θα μεταβούμε στο σημείο, προκειμένου να επιδώσουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας, με τα αιτήματά μας στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, που αναμένεται στη 13.00 να παρευρεθεί στην τελετή εγκαινίων της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Νοσοκομείου Κατερίνης».