Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

"ΧΑΜΟΣ" ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ

 
Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε χθες το βράδυ στις 21:30 η ώρα περίπου στην Περίσταση Κατερίνης, όταν πέντε κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι και έκλεψαν ένα χρηματοκιβώτιο βάρους 300 κιλών. Στο ...   






σπίτι εκείνη την ώρα δεν ήταν κανείς και δύο από τους κλέφτες κρατούσαν τσίλιες απέξω, ενώ οι υπόλοιποι κατέβασαν το χρηματοκιβώτιο και το έβγαλαν στο δρόμο. Εκείνη ακριβώς την ώρα όμως εμφανίστηκαν ξαφνικά γείτονες και συγγενείς των ιδιοκτητών του σπιτιού και ακολούθησε άγρια συμπλοκή, με τους κουκουλοφόρους να τρώνε ξύλο και από τους οποίους οι κάτοικοι προσπάθησαν να βγάλουν τις κουκούλες, αλλά το έβαλαν στα πόδια κυνηγημένοι, προκειμένου να μην πιαστούν και επιβιβάστηκαν σε δύο οχήματα που είχαν σταθμευμένα κοντά στην περιοχή.
Φεύγοντας οι πέντε διαρρήκτες, άφησαν πίσω τους το χρηματοκιβώτιο, το οποίο είχαν παρατήσει μέσα στο δρόμο μετά την αιφνιδιαστική επίθεση που δέχτηκαν από τους κατοίκους.
Αμέσως στο σημείο κατέφτασαν περιπολικά της αστυνομίας και αποκλείσθηκε η περιοχή, ενώ οι αστυνομικοί σταματούσαν και τα διερχόμενα οχήματα για έλεγχο. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.