Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Τηλεοπτικές άδειες «ώρα μηδέν»: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη συνεδρίαση του ΣτΕ την Τετάρτη (26/10)


Στη διάσκεψη που θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη (25/10/2016) η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας στρέφονται τα βλέμματα κυβέρνηση αλλά και αντιπολίτευσης, καθώς εκείνη την ημέρα κρίνεται οριστικά η συνταγματικότητα ή μη του νόμου Παππά (Ν.4339/2015).

Η... 
 

 
 
χθεσινή διάσκεψη του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου της χώρας ολοκληρώθηκε χωρίς να ληφθεί κάποια απόφαση, ενώ την ίδια στιγμή η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τηρούν στάση αναμονής.

«Κάποιοι ίσως να πιστεύουν ότι οι κυβερνήσεις πέφτουν από δικαστικές αποφάσεις. Τις κυβερνήσεις, όμως, τις εκλέγει ο λαός και τις κρίνει μόνο ο λαός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, μιλώντας χθες, Δευτέρα (24/10/2016) ενώπιον των μελών της νέας σύνθετης (Πολιτικό Συμβούλιο – Εκτελεστικό Συμβούλιο) Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι μάχες είναι δύσκολες, αλλά προσερχόμαστε με τη δύναμη που μας δίνει η πεποίθηση ότι υπερασπιζόμαστε το δημόσιο συμφέρον. Τις επόμενες μέρες, η ΝΔ και η διαπλοκή θα δώσουν τα ρέστα τους για άλλη μια φορά», σημείωσε – μεταξύ άλλων – ο πρωθυπουργός.

Την ίδια στιγμή, σειρά ερωτημάτων για τις πραγματικές προθέσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ γύρω από το θέμα των τηλεοπτικών αδειών εξακολουθεί να εγείρει η χθεσινή τοποθέτηση του γ.γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρη Κρέτσου, ο οποίος δήλωσε ότι «οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι δεσμευτικές αλλά όχι και σεβαστές». 
 
ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr