Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΑΣ Γ.Κ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ…..



Σαββίδης Παναγιώτης

Το κείμενο σας, δήθεν σαν ανταπάντησης σας, σε δικό μου που έγραψα για πρόσφυγες και μετανάστες, επιβεβαιώνει στο έπακρο τα γραφόμενα μου.

Οι άναρθρες υστερικές φωνασκίες σας, για πρόσφυγες και μετανάστες, έχουν... 
 
 
 
    

 
 
 
ρατσιστικό υπόβαθρο, αποτελούν κηρύγματα μίσους, μισαλλοδοξίας, ξενοφοβίας. Χαρακτηριστικά, που ο Ελληνικός λαός με τους αγώνες του, απέβαλλε από το ιστορικό <> του.

Οι κραυγές αυτές που βγάζεται, με όρους εμπάθειας, συνοδεύονται με έναν πρωτόγονο αντικομουνισμό, αφού ο υποτιμητικός χαρακτηρισμός και ο χλευασμός σας, στην άποψη που προσπάθησα να τεκμηριώσω σε κείμενο μου , αυτό αποδεικνύει.

Το αμπαλάρισμα που πήγατε να κάνετε, βαφτίζοντας <<ιμπεριαλιστές>> τους πρόσφυγες – μετανάστες και ότι είναι κομμάτι ενός συνολικότερου σχεδίου για να μας εξισλαμίσουν και σε αυτή την συνομωσία, τμήμα τους είναι εγχωρια και διεθνή ΜΜΕ, αποτελούν την προσπάθεια εξωραϊσμού, των αποκρουστικών, αντιδραστικών, φασιστικών σας απόψεων, προσπάθεια παραπλάνησης του λαού.

Εξαφανίσατε εντέχνως της ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις σε Συρία, αθωώνεται ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – Ε.Ε., που χρόνια επιβουλεύονται κυριαρχικά μας δικαιώματα και έχουν την βασική ευθύνη για την κατάσταση αποσταθεροποίησης και έντασης, στην ευρύτερη λεκάνης της Ανατολικής Μεσογείου και Μέσης Ανατολής. Και μας λέτε να κυνηγήσουμε, τους ήδη κατατρεγμένους από τους πολέμους και της ρημαγμένες περιοχές, πρόσφυγες - μετανάστες ,αφού δεν θαλασσοπνίχτηκαν από μόνοι τους, να τους πνίξουμε εμείς. Και έτσι θα κάνετε το πατριωτικό σας καθήκον.

Και επιτίθεστε σε εμένα, που λέω δεν είναι σωστό αυτό, δεν είναι τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων προσφύγων – μεταναστών, οξύνουν τα προβλήματα και δεν τα λύνουν, αποτελεί πράξη ρατσιστικής βίας.

Να καταγγείλουμε αυτούς που ευθύνονται, να καταδικάσουμε τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους που γεννάνε πρόσφυγες και μετανάστες, τον ρατσισμό, την ξενοφοβία, την μισαλλοδοξία, να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε πρόσφυγες και μετανάστες, για να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους και να συνεχίσουν το ταξίδι τους, αφού κάνεις τους δεν θέλει να μείνει Ελλάδα, είναι εγκλωβισμένοι, μετά της αποφάσεις Ε.Ε. – Ελλάδας που έγιναν τον Μάη.

Η ταξική – λαϊκή αλληλεγγύη, δεν έχει καμιά σχέση με τον <<κοσμοπολιτισμό>> του κεφαλαίου, των ΜΚΟ των διάφορων Σόρον, που θέλουν του λαούς υποταγμένους, φοβισμένους, να ζουν με σκυμμένο το Κεφαλά, να αποτελούν φθηνό εκμεταλλεύσιμο εργατικό δυναμικό, για να αυγατίζουν τα κέρδη των μονοπωλίων, των καπιταλιστών.

Ο εθνικισμός η ο λεγόμενος <<Ευρωσκεπτικισμός>>, είναι η άλλη όψη του ιδίου νομίσματος κύριε Γ.Κ. Θα βρεις από ναζί, φασίστες, μέχρι <<νεοαριστερούς>>, που παλεύουν για καπιταλισμό με <<εθνικά>> χρώματα.

Και στις δυο περιπτώσεις υπάρχει κοινή στρατηγική σύμπλευση, που είναι η διαιώνιση του βαρβάρου καπιταλιστικού συστήματος, που δεν αμφισβητεί κανείς τους και είναι η μήτρα, που μέσα από τους ανταγωνισμούς , οι καπιταλιστές, τα μονοπώλια, για οικονομική κυριαρχία, γεννιούνται οι πόλεμοι, με ότι συνεπάγεται για τους λαούς.

Για αυτό αφήστε τα παραμύθια κύριε Γ.Κ., ότι η αλληλεγγύη σε πρόσφυγες- μετανάστες, αποτελεί σχέδιο υπονόμευσης της χώρας. Η φασιστική αυτή προπαγάνδα, θα πέσει στο κενό.

Ο προλεταριακός διεθνισμός, που έχει ταξικά χαρακτηριστικά και αναδεικνύει, την κοινή πάλη των λαών, ενάντια στους ιμπεριαλιστές, τα μονοπώλια και καπιταλιστές είναι ο στόχος σας. Ο προλεταριακός διεθνισμός, είναι σε αντιδιαστολή και με τον << κοσμοπολιτισμό >> του κεφαλαίου και με τον << ευρωσκεπτικισμό>>.

Γιατί δείχνει τον δρόμο, πως οι λαοί μπορούν να ζουν αρμονικά, με ισότιμη συνεργασία στην βάση του αμοιβαίου οφέλους, με Ειρήνη και αλληλεγγύη, χωρίς καταπιεστές, εκμεταλλευτές, καπιταλιστές, μονοπώλια, ιμπεριαλιστές.

Αυτή η προοπτική είναι που πολεμάτε με λυσσά. Εκατέρωθεν. Η κάθε πλευρά ξεχωριστά και όλοι μαζί, θιασώτες του βάρβαρου, απάνθρωπου, καπιταλιστικού συστήματος, που έχει φάει τα ψωμιά του και όσο θα μακροημερεύει, θα γίνεται πιο επιθετικό στους λαούς του κόσμου.

Σαββίδης Παναγιώτης