Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ 15ΜΕΛΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ:

1.-Σκουλιδα Δημητρη, κατοικου Αθηνων
2.-Σακελιου Παναγιωτη, κατοικου Αθηνων
3.-Αθανασιαδη Γιωτη, κατοικου Κατερινης
4.-Τσιτιροκη Πασχαλη, κατοικου Κατερινης
5.-Παπαδοπουλου Κωστα, κατοικου Κατερινης
6.-Καλτσιδη Αλεξανδρου, κατοικου Κατερινης



 



7.-Παπαζιωγα Νικολαου, κατοικου Κατερινης
8.-Κελαιδιτη Κωστα, κατοικου Κατερινης
9.-Παρασιδη Τασου, κατοικου Κατερινης
10.-Ιωακειμιδη Αχιλλεα, κατοικου Κατερινης
11.-Μαλτζαρη Γιαννη, κατοικου Κατερινης
12.-Ντοντη Λαζαρου, κατοικου κατερινης
13.-Τσακιριδη Βασιλη, κατοικου Κατερινης
14.-Δαδακου Βασιλη, κατοικου Κατερινης
15.-Έφορος ΒΟΛΕΥ


ΠΡΟΣ Κ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΦΚ
«Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ»

ΚΑΤΕΡΙΝΗ 22/8/2016

=====================================

''Κύριοι... Το γαϊτανάκι των δημόσιων αντιπαραθέσεων άλλοτε του Προέδρου του ΔΣ και άλλοτε του Ταμία του ΔΣ (για λογαριασμό του ΔΣ) και υπό την καθοδήγηση εξωδιοικητικών κέντρων αλλά και την επιρροή μελών και φίλων του ΔΣ που πριν ελάχιστα χρόνια αγωνιζόντουσαν για την αγωνιστική πτώση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
Κάνει κακό σε όλους και ιδιαίτερα στην ομάδα μας. Ήδη η διοικητική και αγωνιστική εικόνα της ομάδας έχει θορυβήσει το σύνολο των μελών που σας εμπιστεύτηκε την διοίκηση της ομάδας. Η εικόνα είναι αποκαρδιωτική. Τα μέλη του ΠΙΕΡΙΚΟΥ δεν σας εμπιστεύονται πλέον για την διοίκηση του Σωματείου. Κάντε Γενική Συνέλευση των μελών ΑΜΕΣΑ για να το διαπιστώσετε.

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τη Διοίκηση της Ομάδας ως νέο ΔΣ. Θέλουμε από τη Γενική Συνέλευση που σας ζητούμε να συγκαλέσετε, να ζητήσουμε την εμπιστοσύνη των μελών, να προχωρήσουμε άμεσα στην οικονομική, διοικητική και αγωνιστική ανασυγκρότηση της ομάδας.
Ο κατήφορος πρέπει να έχει ένα τέλος. Δεν μπορούμε πλέον να παρακολουθούμε ούτε την ομάδα να περιέρχεται σε παρακμιακές καταστάσεις ούτε την διοίκηση αντί να προβληματίζεται, να αναλώνεται σε δημόσια αντιπαράθεση είτε με στελέχη της Πιερικής οικογένειας είτε ακόμη και με τους οργανωμένους οπαδούς.........

Έχουμε την τεχνογνωσία, την απόφαση και τη θέληση να ανασυγκροτήσουμε άμεσα τον ΠΙΕΡΙΚΟ. Εφόσον κάνετε Γενική Συνέλευση μέχρι την 28/8/2016 θα ζητήσουμε από τα μέλη την Διοίκηση της ομάδας. Ζητούμε μέχρι την 28/8/2016 γιατί αφενός οι Έλληνες παίκτες ιδιαίτερης εμπειρίας και ικανότητας λιγοστεύουν αλλά κυρίως την 31/8/2016 παρέρχεται η ημερομηνία κοινοτικών ποδοσφαιριστών.
Η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον έξι(6) έμπειρους ποδοσφαιριστές ιδιαίτερης ικανότητας και παραστάσεων από σημαντικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις και εμείς έχουμε την θέληση και την ικανότητα να τους φέρουμε στο σύλλογο ώστε μαζί με τους υπόλοιπους νεαρούς παίκτες να συγκροτήσουμε ανταγωνιστικό σύνολο. Είμαστε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ και πρέπει στο γήπεδο να μπαίνουμε ως ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Το επιχείρημα ότι δεν υπάρχει επενδυτής ή ότι δεν κάνετε κάτι αξιόλογο για τον Πιερικό γιατί δεν το υποσχεθήκατε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ.

Και επενδυτής υπάρχει και είναι ανάμεσά μας και καλό είναι να αξιολογηθεί από τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης και
Θέληση για συμμετοχή στο νέο Πιερικό ως μέλη του ΔΣ υπάρχει από όλους εμάς και κύρια και δέσμευση να συγκροτηθεί ισχυρό ποδοσφαιρικό σύνολο υπάρχει.
Αν κύριοι μέχρι 28/8/2016 δεν συγκληθεί η Γενική Συνέλευση τότε η πρότασή μας για την ανάληψη της Διοίκησης δεν θα ισχύει περαιτέρω.
Θα πρέπει να διοικήσετε εσείς (όσοι απομείνατε στο ΔΣ) και φυσικά να αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι στον κόσμο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

ΥΓ. Όσον αφορά την πρωτοβουλία του ΣΟΠ δηλώνουμε ότι θα είμαστε αλληλέγγυοι σε ό,τι χρειαστεί.''

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ