Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ - Ανανεώσεις... και μεταγραφές


Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχιζεται στη Νεοκαισάρεια ολόκληρη την τρέχουσα εβδομάδα η προετοιμασία του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας,που την τετάρτη 03/08 θα δώσι το πρώτο΄΄τέστ΄΄ της νεας αγωνιστικής περιόδου με αντίπαλο την ομάδα της ΑΕ Αλεξάνδρειας.
Απο... 
 

  

την Δευτέρα μέχρι και χθές Πέμπτη οι προπονήσεις ηταν ΄΄διπλές΄΄, πρωί - απόγευμα ενώ απο σήμερα μέχρι και την Κυριακή οταν θα πραγματοποιηθεί και το πρώτο οικογενειακό δίτερμα οι προπονήσεις θα γίνονται μόνον το απόγευμα.
Οσων αφορα την στελέχωση του ρόστερ, η απόκτηση ενός εμπειρου κεντρικού αμυντικού και ενος αμυντικού μέσου βρίσκονται στην πρώτη γραμμή προτεραιότητας ετσι ωστε κατα την διάρκεια των φιλικών αγώνων να εχει ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ της ομάδος.
Δέίτε παρακάτω τους ποδοσφαιριστές που εχουν ανανεώσει αλλα΄και αυτούς που εχουν αποκτηθεί απο την Κατερινιώτικη ομάδα.

Λαζαρίδης, Δερμίσης, Καπασακαλίδης, Ηλιάδης, Χατζηκωνσταντίνου, Νάκας, Μανίκας, Πολυχρονιάδης, ειναι ατοί που παρέμειναν.
Παπαδόπουλος, Γαβριηλίδης, Παγωνίδης, Σαρρής, Ζώβληκας, Καμπερίδης, Παπαθανασίου, Ναλπαντίδης, Βούλγαρης, Δημηνάς. ειναι οι νεαποκτηθέντες, ενώ οι Δερμιτζάκης, Παναγιωτίδης, δυο νεαροί ποδοσφαιριστές απο την Ημαθία (ΑΕ.Ποντίων Βέροιας) εχουν συμφωνήσει, γυμνάζονται ηδη με την ομάδα και μένουν τα ΄΄τυπικά΄΄ για την ολοκλήρωση των μεταγραφών τους.