Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Τα «ραντεβουδάκια» Τσίπρα – Λεβέντη


Το γεγονός ότι ο κ. Λεβέντης επέμενε πως συναντήθηκε πέντε φορές κρυφίως με τον Πρωθυπουργό (και ότι οσονούπω ακολουθεί και μια έκτη συνάντηση που θα γίνει στο σπίτι του με… ψαροκατάσταση) έπρεπε απαραιτήτως να διασταυρωθεί γιατί, όπως καταλαβαίνετε, πονηρές είναι οι ημέρες και πολλά λέγονται για συμμαχίες, προσχωρήσεις, αποστασίες κ.τ.λ.

Η ...

 
 
 
 
Ολγα Γεροβασίλη που ρωτήθηκε απάντησε πως δεν έχει ιδέα, πλην όμως έσπευσε να μας διαφωτίσει πως «δεν αποκλείεται να υπήρξε μια τέτοια συνάντηση στο Μαξίμου».

Αφού η είδηση… «διασταυρώθηκε», ξανά στον κ. Λεβέντη για το τι συζήτησαν. Είπε ότι έκανε στον Πρωθυπουργό κάποιες υποδείξεις όσον αφορά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, την αναθεώρηση του Συντάγματος και τον εκλογικό νόμο πληροφορώντας τον ότι «για μένα, πρόεδρε, η απλή αναλογική ήταν αγώνας ζωής».

Το θέμα όμως ήταν άλλο: Αν του κάνει το κατάλληλο νεύμα ο κ. Τσίπρας, θα εισέλθει στην κυβέρνηση; Ο κ. Λεβέντης άλλαξε αμέσως ύφος και είπε: «Του είπα ότι μπήκα στη Βουλή με 4% και το όνειρό μου είναι αυτό το 4% να το κάνω στις επόμενες εκλογές 14%. Δεν θέλω να το εξαφανίσω».

Πάντως πρόλαβε και είπε ότι στις συναντήσεις που είχε με τον κ. Τσίπρα ούτε μία φορά δεν έκανε νύξη ο Πρωθυπουργός να προτιμήσει αυτόν σε περίπτωση που του «φύγει» ο κ. Καμμένος.

Βηματοδότης