Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Καλλιτεχνική βραδιά «από ψυχής…»



«ΑΛΚΥΟΝΙΔΑ»
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ Ψ.Ν.Π.Ο.

Την Παρασκευή 22/7/16 πραγματοποιήθηκε καλλιτεχνική εκδήλωση του συλλόγου φίλων του τ. Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Πέτρας Ολύμπου «ΑΛΚΥΟΝΙΔΑ» στο Ανοιχτό Θέατρο του Πάρκου Κατερίνης.
Η εκδήλωση αυτή που είχε επίκεντρο τον εθελοντισμό και τίτλο «από ψυχής», περιλάμβανε... 


 




θεατρική παράσταση - την οποία επιμελήθηκε, έγραψε και σκηνοθέτησε ο Ευγένιος Παπαδόπουλος – με τη συμμετοχή ατόμων από την κοινότητα, υπαλλήλων του ψυχιατρικού τομέα του νοσοκομείου Κατερίνης και ενοίκων των δομών του δικτύου του Γ.Ν.Κατερίνης – Ψ.Τ. Επίσης περιλάμβανε εκτέλεση ρεμπέτικων τραγουδιών από την χορωδίαCoroΔομή του συλλόγου υπό την καθοδήγηση του Μπάμπη Ναβροζίδη.


Η πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτα Κ. Νταβασίλη καλωσόρισε τους προσκεκλημένους συμπολίτες μας μεταξύ των οποίων παρευρέθησαν η κα ΠιπίτσαΜακρίδου – Παρτσαλίδου ως εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής, ο Διοικητής του νοσοκομείου Κατερίνης κος Ανέστης Μυστρίδης και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κατερίνης κος Χαράλαμπος Χρ. Μπρουσκέλης.



Ο Νευρολόγος – Ψυχίατρος κος Γιώργος Φ. Αγγελίδης και γραμματέας του συλλόγου αναφέρθηκε στις ευεργετικές επιδράσεις που έχει η τέχνη οποιασδήποτε μορφής στην ψυχική υγεία.

Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Όλοι οι συντελεστές της χειροκροτήθηκαν από το κοινό και έτσι αποδείχθηκε ότι το στίγμα μπορεί να εξαλειφθεί και όλοι μπορούμε να γίνουμε ένα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου