Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Σήμερα το απόγευμα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Δίου - Ολύμπου



Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στη Δημοτική Κοινότητα Λιτοχώρου, στις...












29.06.2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 μ.μ, βάση των διατάξεων του άρθρου 67 με τίτλο «Σύγκληση του δημοτικού Συμβουλίου» του ν. 3852/​2010, για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:



1.Ορισμός εκπροσώπου και αναπληρωτή του για την Γενική Συνέλευση της ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. (Εισήγηση Δημόπουλος Κων/​νος, Δήμαρχος).
2.Λήψη απόφασης σχετικά επί της ένστασης της τεχνικής εταιρείας με την επωνυμία «ΑΛΠΑ Α.Τ.Ε.». (Εισήγηση Καλαϊτζής Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος).
3.Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Έργο κρασπέδωσης – πεζοδρόμησης στην Παραλία Παντελεήμονα της Τ.Κ. Παντελεήμονα». (Εισήγηση Καλαϊτζής Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος).
4.Παραλαβή της μελέτης με τίτλο «Μελέτη τοπικού σχεδίου αποκεντρωμένης διαχείρισης αποβλήτων Δήμου Δίου – Ολύμπου». (Εισήγηση Λάππας Νικόλαος, Αντιδήμαρχος).
5.Διενέργεια ηλεκτρονικού διεθνή ανοικτού διαγωνισμού προμήθειας υγρών καυσίμων και ελαιολιπαντικών για τον Δήμο και τα νομικά του πρόσωπα για το έτος 2017. (Εισήγηση Ζτάνης Γεώργιος, Αντιδήμαρχος).
6.Λήψη απόφασης για ανανέωση προγραμματικής σύμβασης με τον Ο.Α.Ε.Δ. (Εισήγηση Λάππας Νικόλαος, Αντιδήμαρχος).
7.Λήψη απόφασης για διαγραφή οφειλής του Μουσδράκα Διονυσίου του Δημητρίου. (Εισήγηση Ζτάνης Γεώργιος, Αντιδήμαρχος).
8.Λήψη απόφασης για διαγραφή οφειλής του Κατσαρού Ανδρέα του Χαραλάμπους. (Εισήγηση Ζτάνης Γεώργιος, Αντιδήμαρχος).
9.Λήψη απόφασης για παροχή οικονομικής βοήθειας σε άπορη οικογένεια με προβλήματα υγείας. (Εισήγηση Καλαϊτζής Αθανάσιος, Αντιδήμαρχος).
10.Εκμίσθωση τμήματος δημοτικού ακινήτου εμβαδού 450 τ.μ. δεξιά του ξενοδοχείου PLATA­MONBEACH στην Δ.Κ. Πλαταμώνα για να χρησιμοποιηθεί ως χώρος παρκινγκ. (Εισήγηση Ζτάνης Γεώργιος, Αντιδήμαρχος).
11.Έγκριση πολυετούς εκμίσθωσης για δενδροκομία δημοτικής έκτασης2,5 στρεμμάτων στη θέση «ΚΟΥΜΑΡΙΑ» της Δ.Κ. Λεπτοκαρυάς και καθορισμός των όρων διακήρυξης δημοπρασίας. (Εισήγηση Ζτάνης Γεώργιος, Αντιδήμαρχος).
12.Λήψη απόφασης για μείωση ή μη μισθώματος μετά από αίτηση του Δεληγιαννίδη Χαράλαμπου. (Εισήγηση Ζτάνης Γεώργιος, Αντιδήμαρχος).
13.9η Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2016. (Εισήγηση Ζτάνης Γεώργιος, Αντιδήμαρχος).
14.Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης και τεχνικής έκθεσης μεταξύ Δήμου Δίου – Ολύμπου, Αστικού ΚΤΕΛ Κατερίνης, και Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας για την εκτέλεση δρομολογίων από τη Ν. Έφεσο μέχρι Πόρους. (Εισήγηση Παρασκευάς Μακρίδης, Ειδικός Συνεργάτης).
15.Λήψη απόφασης για την συμμετοχή του Δήμου Δίου – Ολύμπου σε σύμπραξη με αντικείμενο δράσης διατήρησης για την αποκατάσταση των πληθυσμών του γυπαετού και της καφέ αρκούδας στα ορεινά οικοσυστήματα Ολύμπου και Κίσαβου. (Εισήγηση Παρασκευάς Μακρίδης, Ειδικός Συνεργάτης).
16.Λήψη απόφασης για την υπογραφή σύμβασης παροχής υπηρεσιών αποκομιδής αστικών απορριμμάτων με τη ΔΕΑΔΟ Α.Ε. (Εισήγηση Γουλάρας Δημήτριος, Αντιδήμαρχος).

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Γαλάνης Αστέριος