Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καλεί τους εργαζόμενους στο εμπόριο να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 24 ΑΠΡΙΛΗ 2016
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ
ΣΤΗΝ 24ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΗΡΥΞΕΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Ι.Υ.Ε.)

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καλεί τους εργαζόμενους στο εμπόριο να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που έχει κηρύξει η ΟΙΥΕ για την Κυριακή των Βαΐων 24 Απριλίου, ενάντια στη...

συνέχιση της εφαρμογής του μνημονιακού και αντεργατικού νομοθετικού πλαισίου, που επιτρέπει την ελεύθερη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές και καταργεί την Κυριακή – Αργία για τους εργαζόμενους.
Όπως και τα Χριστούγεννα, έτσι και κατά την περίοδο του Πάσχα, οι εμποροϋπαλληλοι αναγκάζονται να εργαστούν συνεχόμενα για δύο Κυριακές, όπου για μία ακόμη φορά θα μείνουν απλήρωτοι για την Κυριακάτικη εργασία τους, στερούμενοι το δικαίωμά τους στην ανάπαυση και στον ελεύθερο χρόνο.

Καλούμε την Κυβέρνηση, επιτέλους, να προχωρήσει στην υλοποίηση των προεκλογικών της δεσμεύσεων για την κατάργηση του Ν. 4177/13, την επαναφορά του θεσμικού πλαισίου απαγόρευσης του ανοίγματος των καταστημάτων τις Κυριακές και τη νομοθετική κατοχύρωση της Κυριακής – Αργίας.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 24ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ 24 ΑΠΡΙΛΗ 2016

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ