Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΛΙΤΟΧΩΡΙΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ κ.ΔΑΒΙΔ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΤΟΥΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ



Ο ΄Αξιος Λιτοχωρίτης Επίσκοπος Γρεβενών Σεβασμιώτατος Άγιος Μητροπολίτης κ. Δαβίδ ( Τζιουμάκας ), και η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών ,καλούν όλους τους Γρεβενιώτες Φοιτητές σε μια συνάντηση Γνωριμίας και Επικοινωνίας την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016 και ώρα 20.30, στο cafe Barazza στην Πλατεία Αιμιλιανού Γρεβενών.
Ο... 

Λιτοχωρίτης Επίσκοπος Γρεβενών κ. Δαβίδ, από την ημέρα της ενθρονίσεώς του στη Ιστορική Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών είναι πανταχού παρών, αγκάλιασε τον πιστό λαό της Μητροπόλεως Γρεβενών και συνάμα όλος αυτός ο πιστός λαός ενθρόνισε τον παπα - ΔΑΒΙΔ, μέσα στην καρδιά τους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, ενθρονίστηκε το ηλιόλουστο απογευματινό Σάββατο στις 2 Νοεμβρίου 2014 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας και Αγίου Αχιλλίου Γρεβενών παρουσία πάνω από πέντε χιλιάδων πιστών, κλαρίνων, Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ.ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ, πλειάδας Μητροπολιτών και Ιερωμένων, Αρχόντων Πολιτικών και Στρατιωτικών και πολλών άλλων. ( Συνεργάτης του LEFTERIA ήταν εκεί ).

Ο Μητροπολίτης κ. Δαβίδ κατά τον ενθρονιστήριο λόγο του, μεταξύ άλλων τόνισε "ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΝ ΖΩΗ Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. ΕΠΙΘΥΜΩ να γίνετε κατ αλήθειαν η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ, οι συγγενείς μου, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ Π Α Ι Δ Ι Α Μ Ο Υ. Είμαι εδώ και σας ΑΠΟΔΕΙΞΩ πως ΕΝΝΟΩ ΛΕΞΗ ΠΡΟΣ ΛΕΞΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ".

Η απόδειξη των λεγομένων του και πολλών των άλλων που προκύπτουν καθημερινά γίνονται πραγματικότητα. Σας τιμάει ιδιαίτερα Σεβασμιώτατε, παπα - Δαβίδ η πολιτεία σας από το μετερίζι του Επισκόπου και Μητροπολίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών, αλλά τιμάει και εμάς τους απανταχού συμπατριώτες σας Λιτοχωρίτες.
Γ.Γ.