Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΑΘΩΟΙ οι 24 αγωνιστές κατά των διοδίων στην Πιερία!


   Νίκη των αγωνιστών και του κινήματος κατά των διοδίων στην Πιερία αποτελεί η σημερινή απόφαση στα δικαστήρια Κατερίνης, όπου αθωώθηκαν οι 24 αγωνιστές που δικάζονταν για "παρακώλυση συγκοινωνιών" για τη συμμετοχή τους σε διαμαρτυρία τον Απρίλιο του 2015 στα διόδια της Λεπτοκαρυάς ενάντια στα καταστροφικά διόδια που πλήττουν την Πιερία. Της αθωωτικής απόφασης είχε προηγηθεί η τοποθέτηση της εισαγγελέως, η οποία είχε ζητήσει την αθώωσή τους.
Στη... 

σημερινή δίκη των 24 αγωνιστών κατά των διοδίων στην Πιερία συμπαραστάθηκαν αρκετοί πολίτες, οι οποίοι κατέκλυσαν μέσα και έξω την αίθουσα των δικαστηρίων.
Μεταξύ των κατηγορουμένων ήταν ο αντιδήμαρχος Δίου Ολύμπου Νίκος Λάππας, ο δημοτικός σύμβουλος Δίου Ολύμπου Νίκος Λαπάτσης, ο επικεφαλής της εθελοντικής ομάδας δράσης Πιερίας Ηλίας Τσολακίδης, η πρόεδρος του συλλόγου επαγγελματιών Λιτοχώρου Φανή Κουτσιμανή, ο πρόεδρος του ναμαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ Πιερίας Στάθης Συμεωνίδης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Γρηγόρης Βεϊδαμενίδης κ.α.
Μάρτυρες υπεράσπισης μεταξύ άλλων κατέθεσαν η βουλεύτρια Πιερίας Ελισσάβετ - Μπέττυ Σκούφα και ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος. Συνήγοροι υπεράσπισης ήταν ο βουλευτής Πιερίας Χάρης Τζαμακλής, ο Μανώλης Παπάς και ο Γιώργος Μανίκας.

lefteria.blogspot.gr



ΤΟ ΠΙΝΑΚΙΟ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΘΕΝΤΩΝ