Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Μία από τα ίδια, από τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Δίου- Ολύμπου


 
 
 
   Για μία ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζονται τα θέματα των συνεδριάσεων του Δ.Σ. του Δήμου Δίου Ολύμπου.
Για μία ακόμη φορά ο φάκελος που αποστέλλεται στους δημοτικούς συμβούλους ήταν ελλιπής εισηγήσεων. Για ένα σημαντικό αριθμό θεμάτων δεν υπάρχουν εισηγήσεις. Πώς λοιπόν το εξηγεί αυτό η δημοτική αρχή; Μήπως κάποια θέματα δεν είναι μεγάλης σπουδαιότητας και δεν χρήζουν εισηγήσεων; Μήπως σκοπίμως δεν ενημερώνονται οι δημοτικοί σύμβουλοι για να μην έχουν άποψη για κάποια θέματα; Μήπως η... 

οργάνωση των συνεδριάσεων δε γίνεται τόσο υπεύθυνα ώστε δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία να ενημερώνονται τα μέλη; Μήπως είναι απλώς αμέλεια;
Τα ερωτήματα πρέπει να απαντηθούν άμεσα. Η αντιμετώπιση αυτή ,σχετικά με την ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. «κονταίνει» τη Δημοκρατία στο Δήμο μας.
Πρότασή μας είναι, η ανακοίνωση των συνεδριάσεων να γίνεται εγκαίρως και όχι 1-2 ημέρες πριν τη πραγματοποίησή τους καθώς επίσης να αναρτώνται και οι πλήρεις εισηγήσεις των θεμάτων στο διαδίκτυο.
 
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔYΑΣΜΟΥ –ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ –ΟΛΥΜΠΟΥ