Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ο πρεσβευτής της εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου Γιώργος Καραγκούνης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης


ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ του Γιώργου Καραγκούνη μετά από πρόσκληση του διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης Βασίλη Τσακιρίδη


Τη μοναδική ευκαιρία είχαν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης στις 9/6/15 να γνωρίσουν από κοντά τον πρεσβευτή των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου Γιώργο Καραγκούνη στο σχολείο τους οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, στα πλαίσια το σχολείο ανοίγεται στην κοινωνία και στον αθλητισμό. Η... 

Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ΕΠΟ και η ΕΠΣ Πιερίας ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του σχολείου και στην επιθυμία των μαθητών να δουν από κοντά τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2004 ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας Ποδοσφαίρου Γιώργο Καραγκούνη, δίνοντάς τους την ευκαιρία να πιστέψουν ότι η επιθυμία τους μπορεί να γίνει πραγματικότητα.



  Οι μαθητές είχαν την μοναδική ευκαιρία να βρεθούν τόσο κοντά, να συζητήσουν, να φωτογραφηθούν, να πάρουν αυτόγραφο παίρνοντας έτσι μια πραγματική γεύση για το πως είναι να βρίσκεσαι κοντά στους ποδοσφαιριστές πρωταθλητές της Εθνικής Ελλάδας, δίνοντας μια νέα διάσταση στην εμπειρία τους. Τα παιδιά εξέφρασαν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους που βρέθηκε στο σχολείο. Ο Γιώργος Καραγκούνης χάρισε στο σχολείο μια φανέλα της εθνικής Ελλάδας και το σχολείο με τη σειρά του δια μέσου του διευθυντή απένειμε ένα ενθύμιο για την επίσκεψη του Γιώργου Καραγκούνη στην Κατερίνη και στο σχολείο. Η χαρά των μαθητών ήταν απερίγραπτη και ο ενθουσιασμός μεγάλος. Τέτοιες ενέργειες προάγουν το αθλητικό πνεύμα και έρχονται σε επαφή με το δημοφιλές άθλημα το ποδόσφαιρο, αλλά και με όλη την κοινωνική ευαισθησία που σας διακρίνει απέναντι στα παιδιά.
Η παρουσία σας στο σχολείο ήταν μία ευχάριστη, αξέχαστη, ξεχωριστή και χαρούμενη στιγμή στην καθημερινότητα των μαθητών. Δώσατε την ευκαιρία στους μαθητές να πιστέψουν ότι μπορούν να οραματιστούν και η επιθυμία τους να γίνει πραγματικότητα.


Σας ευχαριστούμε κι ελπίζουμε να έχετε πάντα τη δυνατότητα να στέκεστε στο πλευρό των παιδιών αρωγοί και συμπαραστάτες στις επιθυμίες τους, ώστε όλοι μαζί να ζωγραφίζουμε χαμόγελα στα πρόσωπά τους, επιτελώντας ταυτόχρονα κι ένα τεράστιο κοινωνικό έργο, διότι πραγματικά αξίζει. Σας ευχαριστούμε για τα ωραία συναισθήματα που χαρίσατε στο σχολείο μας και ιδιαίτερα στους μαθητές μας. Να είστε πάντα καλά και σας ευχόμαστε με το καλό και πάλι στην Κατερίνη τον Ιούλιο για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2015. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας, όπως δίπλα σας θα είναι όλοι οι Πιεριείς, συμπαραστάτες πάντα όποτε μας το ζητήσετε. Θα απολαύσουμε το τέλος αυτού του ωραίου, δύσκολου και ονειρεμένου πραγματικά ταξιδιού που ολοκληρώνεται τον Ιούλιο του 2015 στην Κατερίνη, με το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος UEFA 2015. Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες…, γιατί αυτή η συγκεκριμένη ομάδα συνεχίζει να έχει παρόν και μέλλον, αλλά και έδρα στην Κατερίνη. Ραντεβού λοιπόν στο γήπεδο της Κατερίνης για τις συγκλονιστικές αναμετρήσεις, ας δείξουμε πραγματικά ότι η Κατερίνη είναι η ποδοσφαιρική πρωτεύουσα του καλοκαιριού στην Ευρώπη. Σας ευχαριστούμε και πάλι.

Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης
Βασίλης Τσακιρίδης