Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Χρήστος Γιαννούλης : Η Δειλία της ανωνυμίας…όπλο του κολλητηρτζή της εξουσίας


    



     Αγαπητοί διαχειριστές του BLOG Λευτεριά

Μέσα στο θάλαμο 4 και την αίθουσα αναμονής της Παιδοογκολογικής κλινικής του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης διάβασα τον ανώνυμο πολίτη σε Δράση, να αναζητά αρχικά τον λόγο της απουσίας μου από το δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας. Ελπίζω, αν δεν τον εμποδίσει η ανάγκη της ανωνυμίας και της εμπάθειας στα όρια της εμμονής, να καταλάβει από την εισαγωγή το ΓΙΑΤΙ. Αν όχι δεν θα με εκπλήξει.

Για τα... 

υπόλοιπα νοιώθω απαραίτητη μία μόνο διευκρίνιση. Είμαι βέβαιος ότι ο ανώνυμος κολλητηρτζής της εξουσίας που υπογράφει το κείμενο με τίτλο «για την δεύτερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου» ως πολίτης σε δράση, σίγουρα δεν ανήκει στην παράταξη του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη όπως μακιαβελικά προσπαθεί να προσδιοριστεί.

Και κάτι τελευταίο, η αχαλίνωτη επιθυμία των νάρκισσων της ανώνυμης μπλογκόσφαιρας και του Facebook για να αποσπάσουν ένα επαινετικό σχόλιο τύπου Αντωνάκη Κουκοβίκου «μπράβο στρατηγέ τα λες τσεκουράτα», και το άγχος για λίγη δημοσιότητα, οδηγεί σχεδόν πάντα σε παραληρήματα χωρίς αρχή μέση και τέλος.

Οι εξαιρετικοί και πάντα υπεύθυνοι σύμβουλοι του ΑΛΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ που ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ με καθαρό και έντιμο τρόπο, τοποθετήθηκαν με ακρίβεια για τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σχετική ανακοίνωση εδώ: http://lefteria.blogspot.gr/2015/02/2015_6.html

Εύχομαι στον ανώνυμο σχολιογράφο την άλλη φορά να θέσει υποψηφιότητα, να εκλεγεί και να αποδείξει ότι είναι αυθεντία σε όλα. Ίσως τον φιλοξενήσει και η ΕΡΤ που περιμένει και αυτός να ανοίξει.

Χρήστος Γιαννούλης