Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983

 
 
 
    
    Μια ακομη δυσκολη χρονια μας αφηνει.Μια χρονια ομως που με καθε τροπο βρεθηκαμε κοντα στην ΑΕΚ. Κοντα και στα αλλα τμηματα, αθορυβα τις περισσοτερες φορες. Η γ.εθνικη δεν μας πτοησε και καναμε 6 οργανωμενες εκδρομες βαζωντας πουλμαν στην πραξη και οχι στα λογια. Και αλλες 4 οργανωμενες ηδη απο τα φιλικα του καλοκαιριου μεχρι τωρα. Μια χρονια που εχουμε κανει πολλα βηματα για τα καινουρια μας γραφεια που ειναι το κατι αλλο πραγματικα και ανταξια της Ιστοριας της ομαδας μας,της ιδεας μας. Οι δυσκολιες πολλες για να κρατησουμε το επιπεδο ψηλα. Οι... 

πολλοι,αλλοι με αστειες δικαιολογιες,αλλοι για πραγματικους λογους λογω κρισης δεν ηταν κοντα μας. Οι ψυχαρες ομως που ειναι κοντα και στηριζουν την προσπαθεια μας,αξιζουν πολλα συγχαρητηρια. Αυτα τα παιδια που αγαπανε πραγματικα τον Συνδεσμο μικρα και μεγαλα αξιζουν πολλα!!! Κρατανε ψηλα την σημαια μας,κρατανε αναμενη την φλογα της ιδεας μας σε δυσκολους καιρους και σε δυσκολη περιοχη. Η καλοκαιρινη μας εκδηλωση για τα 90 χρονια της ΑΕΚ εγραψε ιστορια. Γενικα οι καλοκαιρινες μας εκδηλωσεις παρα την πικρα μας και το ποσο πληγωμενοι ημασταν κρατησαν σταθερα ψηλα τον Ενωσιτη και την πιστη μας στην ομαδα και στα ιδανικα της.Με κυριο μελημα παντα τις ριζες μας και την ιστορια μας.Εμεις ταπεινα και πειθαρχημενα προχωραμε και περιμενουμε τους παντες κοντα μας. Παντα με τις αρχες και τις αξιες που πορευτηκαμε ολα αυτα τα χρονια. Σε μια εκδρομη μας περυσι μας ρωτησαν με ποιον παιζετε?.Δεν μας νοιαζει με ποιον απαντησαμε. Μας νοιαζει να ειμαστε διπλα στην μεγαλη μας αγαπη που ποτε δεν αφηνουμε μονη. Γυρναμε την πλατη σιγα σιγα στην δυσκολη περσινη χρονια και ξεκιναμε απο αλλη βαση πλεον. Μπαινουμε σε μια χρονια που πρεπει να ολοκληρωσουμε τα γραφεια μας και σε συνδυασμο με την επιστροφη της ομαδας σε πρωταγωνιστικους ρολλους στην σουπερ λιγκα να βρουμε τους γνωστους μαχιμους ρυθμους μας.Αρχης γεννομενης απο τον αγωνα κυππελου με τον Ατρομητο οπου παρα το δυσκολο της εργασιμης ημερας γινεται προσπαθεια να βρεθουμε με πουλμαν κοντα στην ομαδα. Το Σαββατο 3 Ιανουαριου και ωρα 8μ.μ εχουμε την κοπη πιτας μας. Οπως καθε χρονο χρονο τα μικρα παιδακια θα εχουν την δικη τους πιτα και δωρακια ΑΕΚ προσφορα του Συνδεσμου μας. Οι τυχεροι απο τις πιτες των μεγαλων και μικρων που θα βρουν τα φλουρια θα εχουν ξεχωριστα δωρα ΑΕΚ!!! Η εκδηλωση μας αυτη θα εχει και την μουσικη της ζεστη πλευρα,με το μπουζουκι του Γιαννη Μπεκιροπουλου και την κιθαρα του Νικου Γκανα. Το Σαββατο 21 Φεβρουαριου διοργανωνουμε τον μεγαλο ετησιο χορο μας,που θα γινει στην ''ΠΙΕΡΙΔΑ'' με το προγραμμα και την εκπληκτικη φωνη του δικου μας Ενωσιτη Φωτη Σφηκα και οχι μονο. Οι προσκλησεις θα διατιθενται απο την προσεχη Τεταρτη και κοστιζουν 12 Ε με φαγητο, τα ποτα εξτρα. Για τα παιδια οι προσκλησεις θα κοστιζουν 7Ε.
Φυσικα οπως καθε χρονο θα εχουμε κοντα μας επιλεκτα μελη της Ενωσιτικης οικογενειας και πολλους φιλους μας απο ολη την Ελλαδα. Εχουμε βγαλει και διαθετουμε προς ενισχυση της ολοκληρωσης των γραφειων μας ημερολογια (5), πλανο γραφειου (4).τετραδιο συνδεσμου(2), ναπτηρακι(1.50), μαγνητακι(1). Και φουτερ με κουκουλα(28). ''As AEK fights in story eagle's spirit brings the glory'' με τρια κεντηματα!!! Οσοι θελουν να στηριξουν την συνεχη μας προσπαθεια μπορουν να επικοινωνησουν στα τηλ.2351037727...6937163105....και w.up 6980759770. ΥΓ1)Συμμετοχες για την εκδρομη μας την Πεμπτη 8 Ιανουαριου ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ μεχρι την Τεταρτη μεσημερι 7 Ιανουαριου.ΥΓ2)Ευχαριστουμε μεσα απο την καρδια μας τους χορηγους του ημερολογιου μας και της προσκλησης του ετησιου χορου μας. ΥΓ3)Στοχος τα 350 δωρα για την λαχειοφορο του χορου μας.Ετσι καλουμε τα μελη και φιλους μας που εχουν επιχειρισεις και μαγαζια να μας στηριξουν.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΩΣΙΤΙΣΕΣ!!! ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ!!! ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟ,ΣΩΣΤΟ.ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ!!! ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΑΣ!!! Και να απομακρυνει αυτους τους λιγους που δεν μπορουν να καταλαβουν τι σημαινει για τον κοσμο μας. Αυτους που το πολεμανε για δικους τους λογους και εχθρων μας. Τα καλαντα θα τους τα πουμε αλλα θα ειναι διαφορετικα και θα τους πνιξουν εαν δεν βαλουν μυαλο.