Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


 Τέρμα σε όλους αυτούς τους «πολιτικούς τσομπάνηδες» που μας θεωρούν πρόβατα

  "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί μας συνδημότες και συνδημότισσες,

  Αποφασίσαμε να πάρουμε μέρος και να συμμετέχουμε σ’ αυτόν τον αγώνα γιατί κουραστήκαμε να ακούμε πως οι νέοι είναι αδιάφοροι και ότι η γενιά μας δεν αγωνίζεται, δεν διεκδικεί. 
Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώσαμε την υποψηφιότητά μας, κάποιοι, άρχισαν τους εκφοβισμούς, διέσπειραν φήμες και δημιούργησαν σενάρια.  

Σταματήστε να ασχολείστε μαζί μας και αρχίστε να απολογείστε για όλα αυτά που δεν έχετε κάνει έως σήμερα. Σε όλους αυτούς που θέλουν να μας υποδείξουν το αύριο, απαντάμε πως δε θα συμβιβαστούμε. Θα συνεχίσουμε ανεξάρτητα με αγωνιστικότητα, ανυποχώρητα και σταθερά στην απόφασή  μας  να διεκδικήσουμε το Δήμο Κατερίνης. Νέοι άνθρωποι – Νέα μυαλά  - Νέες ιδέες – με δυναμική - να αντιμετωπίσουμε τα βαρίδια  του παρελθόντος και το γκρίζο που απλώσανε πάνω από την πόλη και τα χωριά μας.
Σας χρειαζόμαστε σ’ αυτόν τον αγώνα, σας θέλουμε κοντά μας, σας ζητάμε να μας υποστηρίξετε, να στηρίξετε τον τόπο σας, τους ανθρώπους σας, την Κατερίνη σας. 

Συμπολίτες  ψηλά το κεφάλι! Η δύναμή μας είμαστε εμείς οι ίδιοι. Τέρμα σε όλους αυτούς τους «πολιτικούς τσομπάνηδες» που μας θεωρούν πρόβατα.
Ελάτε μαζί μας για μια «Νέα εποχή» στο Δήμο Κατερίνης.
ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:  Τηλ: 6980470360
Mail: makridisn@gmail.com
nea.epoxi.katerinis@gmail.com
Facebook: Makridis Nikos


Εκ του Γραφείου Τύπου.