Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΚΑΤΕΡΙΝΗ : ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΙΑΚΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ


   Ο βουλευτής ΝΔ Πιερίας Γιώργος Κωνσταντόπουλος συναντήθηκε και συζήτησε για τις πολιτικές εξελίξεις και τις ευρωεκλογές μέσα σε έντονα φορτισμένο συγκινησιακό κλίμα χθες το βράδυ με τους φίλους του από όλη την Πιερία, με τους οποίους ξεκίνησε μαζί το 1996, όταν πολιτεύθηκε για πρώτη φορά.  Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα του ξενοδοχείου Ορφέας στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, όπου ο κ. Κωνσταντόπουλος γνωστοποίησε στους φίλους του την πρόταση του πρoέδρου του κόμματος να είναι... 
υποψήφιος ευρωβουλευτής και ζήτησε να ακούσει τη γνώμη όλων εκείνων με τους οποίους συμπορεύθηκε όλα αυτά τα χρόνια και για τους οποίους όπως είπε τους αισθάνεται σαν οικογένεια του. 


Τον λόγο έλαβαν αρκετοί από τους παριστάμενους εκ των οποίων άλλοι εξέφρασαν την έντονη επιθυμία τους να μην φύγει από βουλευτής της Πιερίας ο κ. Κωνσταντόπουλος, γιατί είναι απαραίτητος στον νομό, όπου ακούστηκαν και φράσεις όπως "Γιώργο μείνε κοντά μας", "Γιωργο μην μας αφήνεις" κ.λ.π. Ενώ άλλοι δήλωσαν ότι όποια απόφαση και να λάβει ο βουλευτής θα είναι δίπλα του για να τον στηρίξουν, διότι πιστεύουν ότι και από την ευρωβουλή θα προσφέρει στην Πιερία με διάφορα κοινοτικά προγράμματα, και μάλιστα ο κ. Σωτήρης Μασταγκάς έφερε ως παράδειγμα αυτά που έκανε ο ευρωβουλευτής κ. Παπαστάμκος, ο οποίος παρόλο που είναι από την Ημαθία μένει στην Πιερία και έχει προσφέρει πολλά στον νομό με τα κοινοτικά προγράμματα. Έτσι και ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος θα μπορέσει κι αυτός να προσφέρει από το ευρωκοινοβούλιο και θα είναι πάλι κοντά στην Πιερία, αν εκλεγεί ευρωβουλευτής.
Ο κ. Κωνσταντόπουλος βαθιά συγκινημένος που άκουσε τις απόψεις των φίλων του είπε ότι θα λάβει τις όποιες αποφάσεις του τις αμέσως επόμενες ημέρες και αν τελικά αποφασίσει να δώσει τη μάχη των ευρωεκλογών, τότε θα πρέπει να παραιτηθεί και από τη βουλευτική έδρα, όπως είναι η απόφαση του προέδρου και του κόμματος.