Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Media Ημερολόγιο με τις τελευταίες στιγμές της Μονρόε



   

  Λεπτομέρειες από τις τελευταίες ώρες της Μέριλιν Μονρόε φέρνει στο φως ημερολόγιο το οποίο για χρόνια ήταν κρυμμένο στα βάθη αποθήκης. Το κρατούσε ο διάσημος ντετέκτιβ του Χόλιγουντ, Φρεντ Οτας, ο οποίος είχε τοποθετήσει κοριούς στο σπίτι της ξανθιάς ντίβας, με αποτέλεσμα να την ακούσει να αφήνει την τελευταία της πνοή. 


Ο ιδιωτικός ερευνητής, που πέθανε το 1992, είχε επίσης καταγράψει τον καβγά που είχε η Μονρόε με τον Μπομπ Κένεντι και τον Πίτερ Λόφορντ, κουνιάδο των Κένεντι, λίγες ώρες προτού πεθάνει. Ουρλιάζοντας, κατηγορούσε τους Κένεντι ότι τη μεταχειρίζονταν σαν ένα κομμάτι κρέας, αφού περνούσε από τα κρεβάτια τόσο του JFK όσο και του Μπομπ. Κατά το κοινώς λεγόμενο, ο ένας την «πάσαρε» στον άλλον. Ο Μπομπ Κένεντι δεν κατάφερε να την ηρεμήσει, παρά μόνον όταν την έριξε στο κρεβάτι και της έκλεισε το στόμα με ένα μαξιλάρι. Λίγο αργότερα η Μονρόε ησύχασε, ενώ εκείνος έσπευσε να εξαφανιστεί από το σπίτι της.

Ολος ο καβγάς καταγράφηκε από τους κοριούς του Οτας. Ωστόσο, όταν εκείνος αποκάλυψε πως έχει στην κατοχή του ηχογραφημένο υλικό που αποδεικνύει ότι η Μονρόε ήταν ερωμένη των Κένεντι, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για ασέβεια. Εκτός από την ηχογράφηση του καβγά, είχε καταγεγραμμένες τις τελευταίες ανάσες της Μονρόε, αλλά και μια ερωτική επαφή της με τον Τζον Κένεντι, την οποία όμως δεν θέλησε ποτέ να δώσει στη δημοσιότητα.

Πέραν από τις μαγνητοταινίες, ο διάσημος ιδιωτικός ντετέκτιβ κρατούσε και ημερολόγιο. Αυτό ακριβώς εντόπισε η κόρη του, Κολίν, σε μια αποθήκη και τώρα οι σημειώσεις ήρθαν στη δημοσιότητα μέσω του περιοδικού «Hollywood Reporter».
Espressonews.g