Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ζήτημα επιβίωσης…

 

   Λύση στο αδιέξοδο του Άρη θα προσπαθήσουν να βρουν η διοίκηση μαζί με τη Σούπερ Λίγκα

 
  Τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει ο Άρης να φανεί συνεπείς στις οφειλές προς τους παίκτες, ενώ ταυτόχρονα θα είναι βιώσιμη η ΠΑΕ, θα αναζητήσουν εντός της ημέρας οι παράγοντες της ομάδας, η Σούπερ Λίγκα, η ΕΠΟ και ο ΠΣΑΠ.

Η συνάντηση των συγκεκριμένων πλευρών θεωρείται κρίσιμη για το μέλλον των Θεσσαλονικέων και αν θα μπορέσουν οι πιστωτές να εισπράξουν τα χρήματά τους.

Τον Άρη θα εκπροσωπήσουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Ψηφίδης, και ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας, Χρήστος Γρόλλιος, και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι οι παράγοντες της ΠΑΕ θα κινηθούν σε δύο βασικούς άξονες και θα προτείνουν δυο πράγματα.

Το ένα αφορά την αύξηση του αριθμού των δόσεων. Αυτή τη στιγμή ακούγεται ο αριθμός των 60, αλλά μπορεί να είναι και μεγαλύτερος.

Το δεύτερο αφορά την οφειλή που θα εξυπηρετηθεί και ο Αρης θα ζητήσει να αφορά τα δεδουλευμένα των ποδοσφαιριστών, ώστε η ΠΑΕ να απαλλαγεί από κάθε είδους ρήτρα ή μελλοντικό συμβόλαιο που είχε συνάψει με τους πιστωτές, τα οποία έχουν εκτοξεύσει τις απαιτήσεις τους σε δυσθεώρητα και (ίσως) μη εξυπηρετήσιμα ύψη.

Ως διαπραγματευτικό μέσο στις συζητήσεις θα χρησιμοποιηθεί εκχώρηση του τηλεοπτικού συμβολαίου της επόμενης χρονιάς και όσων απορρέουν από αυτό για την ΠΑΕ Αρης, έναντι των πιστωτών και της συμφωνίας που θα υπάρξει μαζί τους.

Οι Θεσσαλονικείς εμφανίζονται αισιόδοξοι για τη σημερινή συνάντηση (από τα αποτελέσματα της οποίας εξαρτάται και η περαιτέρω στάση του σχετικά με το άρθρο 99 κ.λπ.), αισιοδοξία την οποία συμμερίζεται και η άλλη πλευρά.

  sport-fm.gr