Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Σήμερα τελικά η κηδεία του Δημήτρη Βογιατζή

Σήμερα τελικά η κηδεία του Δημήτρη Βογιατζή



   

  Σήμερα τελικά κηδεύεται ο 42χρονος ηθοποιός, Δημήτρης Βογιατζής που έβαλε τέλος στη ζωή του και συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο ηθοποιό θα πουν το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι στην τελετή θα γίνει στις 15:00 στον ιερό ναό του Αγίου Λαζάρου που βρίσκεται μέσα στο κοιμητήριο του Βόλου, στην περιοχή Κούκος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Δημήτρης Βογιατζής βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στο Βόλο από όπου κατάγεται και όπου έμενε το τελευταίο διάστημα με τη μητέρα του. Η τραγική μάνα ήταν εκείνη που βρήκε τον άτυχο ηθοποιό το βράδυ του Σαββάτου κρεμασμένο. Τα αίτια που τον οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή του ήταν η ψυχολογική του κούραση.
ο Δημήτρης εδώ και περίπου πέντε χρόνια έδινε μάχη με την κατάθλιψη, ενώ οι οικονομικές δυσχέρειες που αντιμετώπιζε,ήταν άνεργος,  επιβάρυναν την ψυχολογική του κατάσταση.
Ο Δημήτρης, αποφοίτησε από το θέατρο Τέχνης. Ήταν ένας καταξιωμένος ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την πετυχημένη σειρά του Mega «Αέρινες Σιωπές» και συμμετείχε σε αρκετές παραστάσεις, το καλοκαίρι του 2011 έπαιξε στην «Ειρήνη» του Αριστοφάνη με τον Πέτρο Φιλιππίδη.