Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ : ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Κατερίνη 29/11/2012

Η Μνημονιακη κυβέρνηση υπακούοντας τυφλά της εντολές των τοκογλύφων δανειστών της Ελλάδας με μπροστάρη το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, έβαλε σε απόλυτη προτεραιότητα την ανάλγητη και αδιέξοδη πολιτική των απολύσεων Δημοσίων Υπαλλήλων και την διάλυση των δημοσίων υπηρεσιών με συνοπτικές διαδικασίες.

Οι τελευταίες εξελίξεις απαιτούν την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων δίνοντας την μάχη μαζί με της ομοσπονδίες και τα πρωτοβάθμια σωματεία που αντιστέκονται στην ανθρωποφαγικη πολιτική των απολύσεων, που αφήνει πίσω της κοινωνικά ερείπια.
Στο πλαίσιο αυτό η Ε.Ε της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε για αύριο Παρασκευή 30 Νοεμβρίου πανελλαδική στάση εργασίας από τις 11,30π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου εργασίας. Την ίδια μέρα στην πόλη μας καλούνται όλοι η εργαζόμενοι και τα Δ/Σ των πρωτοβάθμιων σωματείων της πόλης μας στην συγκέντρωση που θα γίνει στην πλατεία δημαρχείου για να ενισχύσουμε των αγώνα των συναδέλφων απολυμένων από την τοπική αυτοδιοίκηση και να δηλώσουμε όλοι μαζί ότι τα μέτρα δεν θα περάσουν θα ακυρωθούν στην πράξη.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΗΚΗΣΟΥΜΕ
Για το Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ.Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ
Ο πρόεδρος
ΛΑΖΑΡΟΣ ΦΥΡΙΝΙΔΗΣ