Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Πώς θα κρύψετε τη ρίζα των βαμμένων μαλλιών

Πώς θα κρύψετε τη ρίζα των βαμμένων μαλλιών 

  Πρακτικές λύσεις που δίνουν παράταση μέχρι την επόμενη βαφή

Οι γυναίκες που βάφουν διαφορετικό χρώμα από το φυσικό τα μαλλιά τους, έχουν να αντιμετωπίσουν πολύ συχνά την εμφάνιση της ρίζας.

Έτσι, αναγκάζονται να προσφεύγουν πολύ συχνά στο κομμωτήριο ή να βάφουν μόνες τους τα μαλλιά τους, γεγονός που ταλαιπωρεί την τρίχα και την καταστρέφει.

Δείτε λοιπόν μερικά κόλπα που μπορείτε να υιοθετήσετε προκειμένου να βρείτε λύση σε αυτό το πρόβλημα...

Μια απλή λύση είναι να λούζεστε συχνά και να στεγνώνετε τα μαλλιά σας δίνοντας τους όγκο στις ρίζες με τη βοήθεια του σεσουάρ ή και κάποιου κατάλληλου προϊόντος styling. Με αυτό τον τρόπο θα τραβήξετε τα βλέμματα από τη ρίζα και θα τα στείλετε στον όγκο.

Επίσης, μπορείτε να αλλάξετε το χτένισμα σας, έτσι ώστε να κρύψετε τη ρίζα, αλλάζοντας για παράδειγμα την πλευρά της χωρίστρας σας. Με αυτόν τον τρόπο η χωρίστρα θα έχει περισσότερο όγκο απ’ ό,τι η συνηθισμένη πλευρά, η οποία τείνει να τον χάσει. Έτσι, η ρίζα δεν θα είναι τόσο εμφανής.

Από την άλλη πλευρά, μπορείτε πολύ απλά να χρησιμοποιήσετε μια ειδική μάσκαρα προσωρινής βαφής μαλλιών, η οποία φεύγει με το λούσιμο και να περάσετε την ρίζα ώστε να καλυφθεί. Διατίθεται σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών σε διάφορες αποχρώσεις.

Άλλη μια πολύ καλή λύση είναι να προσθέσετε μερικές ανοιχτόχρωμες ανταύγειες όταν βάφετε τα μαλλιά σας, οι οποίες θα λειτουργήσουν έτσι που δεν θα φαίνεται τόσο πολύ η ρίζα και επομένως θα πάρετε μια μίνι παράταση της μιας εβδομάδας μέχρι το επόμενο βάψιμο.

Βέβαια, μπορείτε να τα αφήσετε όπως είναι, εξάλλου οι διχρωμίες είναι πολύ της μόδας και δεν είναι λίγες αυτές που τις κάνουν ηθελημένα. Η λύση αυτή, ωστόσο, μπορεί να θεωρηθεί λίγο extreme και δεν μπορεί να υιοθετηθεί από όλες.

beautetinkyriaki.gr