Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Σεμινάρια γευσιγνωσίας οίνου στον Όμιλο Mediterranean Hotels. Γνωριμία με το Κτήμα Αδάμου, το Κελάρι Χρυσοστόμου και με κρασιά από όλη την Πιερία



  Ο Όμιλος Mediterranean Hotels στο πλαίσιο της διοργάνωσης δραστηριοτήτων που προωθούν  τις γαστρονομικές παραδόσεις και τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής,  πραγματοποιεί κάθε εβδομάδα σεμινάρια γευσιγνωσίας γύρω από το κρασί με καταξιωμένους οινοχόους της Πιερίας, για τους επισκέπτες των ξενοδοχείων  Mediterranean Village, Princess και Resort. Μέσα από τη συνεργασία με αναγνωρισμένους οινοχόους, με οινικούς συμβούλους και με τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού στην ιστορία  και το σέρβις του κρασιού, στα ξενοδοχεία Mediterranean δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο κρασί που αποτελεί μέρος της Eλληνικής παράδοσης. 


Στα ωριαία  σεμινάρια που  γίνονται  κάθε εβδομάδα στο bar Captains στην κεντρική πισίνα του Mediterranean Village Hotel & Spa, οι συμμετέχοντες μαθαίνουν την  τεχνική της γευστικής δοκιμής κρασιών και τα βασικά χαρακτηριστικά των ποικιλιών που ευνοούνται στην Πιερία και στη Μακεδονία. Παράλληλα, γνωρίζουν ποικιλίες που καλλιεργούνται ευρύτερα στην Ελλάδα.
Για την οινική εμπειρία στα ξενοδοχεία Mediterranean, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν για τη διαμονή τους,  το  Village, το Princess και το Resort στην Παραλία Κατερίνης. Παράλληλα, μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε πλήθος γαστρονομικών  χώρων, όπως το εστιατόριο Eρατώ που συνδυάζει τοπικά αγροτικά προϊόντα σε ένα μενού με βάση το κρέας και το ψάρι, το Paprica στον Πολυχώρο με ελληνική κουζίνα, και πολλούς ακόμη  χώρους. Αθλητικές δραστηριότητες, όπως οι καταδύσεις και τα θαλάσσια σπορ σε συνδυασμό με τις μοναδικές θεραπείες του Spa, δημιουργούν μία ολοκληρωμένη εμπειρία  διακοπών.