Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΣΑΤΣΑΚ ΣΕΡΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ : Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο



   

  17 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την ημέρα που οι Δήμοι Κατερίνης και Τσάτσακ Σερβίας αντίστοιχα υπέγραψαν πρωτόκολλο φιλίας. Με αφορμή αυτό το γεγονός εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμο Κατερίνης πραγματοποίησε, σήμερα Τετάρτη 29 Αυγούστου, αντιπροσωπεία του Δήμου Τσάτσακ, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων της φίλης χώρας.



Ειδικότερα, παρόντες στην συνάντηση ήταν ο εκπρόσωπος του Δήμου Τσάτσακ Slobodan Stefanovic, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Δρομέων Τσάτσακ Milos Miokovic, του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής Mladen Ristanovic, καθώς και εκπρόσωποι του πολιτιστικού συλλόγου Βελιγραδίου με επικεφαλής τον κο Aleksandar Loncar. Παρόντα στην συνάντηση και δεκάδες μέλη των συγκεκριμένων συλλόγων.

Την αποστολή, υποδέχτηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης Νίκος Παπαζιώγας, ενώ στη συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος του αθλητικού, πολιτιστικού συλλόγου δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Χρήστος Μυστρίδης και ο πρόεδρος του συλλόγου Ελληνοσερβικής φιλίας Κατερίνης – Τσάτσακ Κυριάκος Καλπακίδης.

Ο κος Παπαζιώγας, αφού καλωσόρισε τα μέλη της αντιπροσωπείας, μετέφερε τις εγκάρδιες ευχές του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, αναφέρθηκε στους στενούς και διαχρονικούς δεσμούς φιλίας που συνδέουν τις δύο περιοχές, οι οποίες φέτος συμπληρώνουν 17 χρόνια ζωής.

«Στα χρόνια που πέρασαν, το Τσάτσακ και η Κατερίνη, ανέπτυξαν ισχυρούς δεσμούς, έναν ειλικρινή κι ανοικτό κώδικα συνεργασίας και διαρκούς