Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

41o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ : ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΑΓΕΨΕ Η ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ

    
Με τραγούδια που ερμήνευσαν μεγάλοι ξένοι τραγουδιστές και συγκροτήματα όπως ο Frank Sinatra, η Edith Piaf, ο Michael Jackson,  η Diana Ross και πολλοί άλλοι μας κράτησε συντροφιά για δύο ολόκληρες ώρες η πολυτονική ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης.


            Στο δημοτικό θεατράκι που ήταν ασφυκτικά γεμάτο, παρά τη ζέστη, επικράτησε μια κεφάτη και δροσερή ατμόσφαιρα από τους πανέμορφους ήχους των τραγουδιών, που εξελίσσονταν πότε σε ρυθμούς Tango και  Latin και πότε σε Rock, Pop και Jazz.
Η πολυμελής ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Παναγιώτη Λυμπανοβνού  μάγεψε το πολυπληθές ακροατήριο, ενώ οι ερμηνευτές Αλέξανδρος Καλλιφατίδης, Νίκος Πολυζόπουλος, Μαρία Δραγασιά, Ρώνια Τοπαλίδου, Κέλυ Καλαϊτζίδου κατέπληξαν με τις ερμηνείες τους.
Στους σύντομους χαιρετισμούς τους, ο πρόεδρος του Φεστιβάλ, Γρηγόρης Παπαχρήστος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Παναγιώτης Μπερεδήμας, επεσήμαναν τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ Φεστιβάλ και Δήμου και διαβεβαίωσαν πως αυτή θα συνεχιστεί ευρύτερα την επόμενη χρονιά. Παρών στη συναυλία ήταν και ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.