Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Πιερική Κίνηση : Νέα ομαδική παραγγελία τυροκομικών προιόντων


    Η εθελοντική ομάδα Πιερική Κίνηση πάντα κοντά στους πολίτες αλλά και στους παραγωγούς –επαγγελματίες του νομού Πιερίας οργανώνει παραγγελίες σε προϊόντα και είδη πρώτης ανάγκης προτιμώντας-όταν αυτό είναι εφικτό- παραγωγούς του τόπου μας τονώνοντας έτσι την τοπική οικονομία αλλά και ενισχύοντας κάποιους παραγωγούς και επιχειρήσεις  που δίνουν ψωμί σε οικογένειες του νομού μας.

      Συνεχίζοντας λοιπόν αυτή την πολιτική και μετά από την πετυχημένη πρώτη παραγγελία τυροκομικών τη Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά και την παράκληση πολλών φίλων και μελών της Πιερικής Κίνησης ξεκινάμε νέα ομαδική παραγγελία για τυρί φέτα από πρόβειο γάλα, λευκό τυρί από αγελαδινό γάλα και ανθότυρο.
      Η προμήθεια των τυροκομικών θα γίνει ξανά από το ίδιο τυροκομείο Ολυμπιακή Παράδοση www.olpa.gr  αφού όλοι όσοι συμμετείχαν στην πρώτη παραγγελία έμειναν ενθουσιασμένοι τόσο από την ποιότητα και την εξυπηρέτηση όσο και από τη συμφέρουσα τιμή.
Να υπενθυμίσουμε ότι βρίσκεται στην Παλιά Εθνική οδό κοντά στο κέντρο Θέαμα (πρώην Πρόσφυγας), πίσω από την αντιπροσωπεία Ρενό.
Η παραλαβή θα γίνει πάλι απευθείας από το τυροκομείο το Σάββατο 9 Ιουνίου από 11 το πρωί έως 1 το μεσημέρι.
      Οι συσκευασίες και το κόστος θα είναι τα ίδια όπως την προηγούμενη φορά δηλαδή τάπερ δίκυλα για το τυρί και το κόστος 11 ευρώ (5,5 ευρώ το κιλό)για τη φέτα από πρόβειο γάλα και 7,5 ευρώ (3,75 ευρώ το κιλό) για το λευκό τυρί με αγελαδινό γάλα.
Το ανθότυρο διατίθεται σε συσκευασίες των 400 γραμμαρίων προς 1,70 ευρώ η συσκευασία.

Για παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν  email  με την ποσότητα και τον τύπο τυριού που επιλέγουν ενώ θα πρέπει να αναγράφουν  το ονοματεπώνυμο  τους  και στοιχεία επικοινωνίας. στοpieriki.kinisi@gmail.com ή στο τηλ. 6944255661